Karagümrüklü Pesic: “Gol ve üç puandan dolayı mutluyum”

BOTR

Aktif Üye
Harika Lig 34. haftasında Giresunspor’u ağırlayan Fatih Karagümrük maçı 2-1 kazanırken müsabakadan daha sonra Pesic, Adnan Uğur ve Burak Bekaroğlu açıklama yaptı

Gol ve puan için memnunum

Karagümrükspor’un birinci golünü atan Pesic: “Özellikle kendi performansımla birlikte grup arkadaşlarımın performansını kutluyorum. Hoş performans ortaya koydu. Hoş galibiyet. Ben de asist ve gol attım. O manada memnunum. Kırmızı kart maçın kırılma anıydı. Türkçe bilmediğim için tahminen hayli kolay oldu üzere. Lakin günün sonunda 3 puan bizim oldu, en değerlisi de buydu.”

Biglia ile Fransızca konuşuyoruz

Adnan Uğur: “3 puan aldığımız için epeyce memnunuz. Bizim için yeterli oldu. Maç yeterli başladık fakat daha sonra denetimi kaybettik. sonrasındasında bunu devre içinde konuştuk ve geri döndük. Bu yaşta bu fırsat benim için hayli âlâ. Biz Lucas Biglia ile Fransızca konuşuyoruz ve o bize fazlaca yardımcı oluyor.”

Konsantrasyon problemi

Burak Bekaroğlu: “İlk yarı yeterli konsantre olamadık ve bunu devre içinde konuştuk. İkinci yarı toparlandık ve golleri bulduk. Giresunspor’da baskılı oynadı, onları da tebrik ediyorum. Konsantrasyon sorunu diye düşünüyorum. Artık deplasmandaki maçlara da konsantre oluyoruz lakin içeride daha fazla konsantre oluyoruz.”