Katt Williams size makbuzları göstermek istiyor

anKeRcKO

Yeni Üye
Williams, ailesiyle dini bir tartışma nedeniyle 13 yaşındayken Ohio'daki evini terk etti ve kendini Miami'de buldu; burada araba stereolarını çalarak ve restoran temizleyerek geçimini sağladığını söylüyor. Evsizler kampında kaldığı süre boyunca, çoğu bir zamanlar çok yetenekli profesyoneller olan bağımlılarla tanıştı. Bu hikayelerin onun uyuşturucu söylentilerine verdiği tepkiyi ne ölçüde etkilediği rakamlardan da görülebiliyor. Halen günde 100 şınav ve 100 mekik çekiyor. Bu 40 yarda koşusu gösteriyle reddediliyor.

Kendisini bu ilaçları kullanmakla suçlayanlara şöyle diyor: “Bir noktada, bir aptal olarak bile, bu ilaçların bana belli bir zarar vermesi gerektiğini kabul etmelisiniz. Bir noktada, yapmamaları gerekiyordu. daha iyi, daha hızlı ve daha güçlüyüm.”

Williams'ın genellikle sporcular ve aktüerler için ayrılmış rakamlara karşı bir tutkusu var ve bu onun oranlarını ölçülebilir bir şekilde ayrıştırdığını gösteriyor. “Çoğunlukla yediden ona kadar yazmaya çalışıyorum [expletive] Düşündüğüm şeyler” diyor ve “ve bunu komedi şovu haline getirmeye çalışıyorum.” Bir saat süren özel bölüm 10 ila 12 bağımsız parçadan oluşur ve bu da onu genellikle yazarken bir veya iki tane eklemeye yönlendirir. Bu koşu için orijinal 90 dakikalık seti kısaltmak zorunda kaldığını söylüyor.

Yol boyunca Williams, ilk 30 randevu sırasında önceki gecenin görüntülerini izleyerek performansını geliştiriyor. “Benim işim bu adama 'Hey, yaşlı görünüyorsun, bu aşamada çalışacak mısın?'' demesini sağlamak.” diyor ve çoğu zaman kelimeleri düzeltmediğini, ancak anlatımı yaptığını ekliyor. – yani daha büyük bir jest, başının farklı bir eğimi.

Williams, 16 yaşında Ruskin, Florida'da bir stand-up yarışmasını kazandığından beri, 37 yıldır bu tarzı yazıyor, icra ediyor ve geliştiriyor. Ödül, Richard Jeni, Jeff Foxworthy ve daha sonra Larry the Cable Guy olarak anılacak olan Dan Whitney ile turnenin beş dakikalık açılış slotuydu.

Williams'la ilk kez turneye çıkan Mo'Nique, “Zanaatına saygı duyuyor” diyor “Karanlık madde.”