Kıyametin hayatta kalmasıyla ilgili 10 günlük kaza kursum

anKeRcKO

Yeni Üye
Ertesi sabah, çırpılmış yumurta ve taze avokado ile bir kahvaltıdan sonra, palmiye ağaçlarını ve körfezin açığa çıkan kasesini görebildiğimiz açık terasta büyük bir ahşap masa etrafına yerleştik. Rodríguez, hayatta kalmanın en önemli dersi olduğunu söylediği şeyle başladı: bedenin tehditlere psikolojik tepkisini anlamak. “Kışın ortasında ister kıyametin isabetlerinde arabanız bir hayatta kalma durumudur,” dedi ve stres tepkiniz bir sonraki adımdan reçete ediyor, bu her zaman iyi bir şey değil. ” İşaretleri tanıyıp tanıyabileceğiniz en kısa sürede – düşünceler, koşu, kalbi zonklayan, hızlı nefes alma – kendinize sorabilirsiniz: rasyonel düşünmek ve rasyonel davranmak?

Bir sonraki adımın, merkezi sinir sistemini sakinleştirmek için kontrollü bir nefes almak olduğunu söyledi. Birkaç dakika oturduk, nefes aldık ve nefes aldık. Bir noktada çevremizin farkındalığını keskinleştirmek için avludan geçtik. Yavaşça, yırtıcıları yiyecek ve parıltı için tararken ve yırtıcılar veya hava katmanları gibi tehditleri gösterebilen kuş görüşmeleri veya ani uçuş için gökyüzünü tararken yırtıcıları uyarmak için düşük olduğunu yavaşça gösterdi. Hedef, Rodríguez'in “farkındalık balonlarını hata kabarcıklarından daha büyük tutmasını” içerdiğini söyledi.

Bütün bunlar kıyameti yüksek teknoloji üremesinden çok daha kolay görünüyordu. Filmler, benzersiz, felaket bir olaya yanıt olarak bize hayatta kalma sundu: bir pandemi virüsü, bir zombi istilası, bir uçak kazası, dünya dışı, hükümet. Ancak, etkileri bir okyanusun dalgaları gibi üst üste vurduğumuz yavaş gelişmiş bir felaketin ortasında yaşadığımızı hayal etmek daha gerçekçi. Bunu hayal edin ve hayatta kalma çalışmasının bir tür sakin dayanıklılığı var; Sıradan yaşamdan çok farklı değil.

Özellikle OG gerçeklik şovu “Survivor” aracılığıyla hayatta kalmanın oyunlaştırılmasından her zaman ilgi duydum. Onun yorucu bağışıklık sorunları ve zararlı, şeker renklendirilmiş engel kursları tarafından çekildim. Eğlencenin bir kısmı her durumda hayal etmek ve kendilerine açık havada nasıl uyuduklarını sormak, onları açık havada müzakere etmek ve kollar için rekabet etmekti. (Diğerlerinin kanepelerinden atıştırmalıklarla ne kadar çok şey izlediğine ikna oldum. İnsanların hayvan karkaslarında uyuduklarını ve kendi idrarlarını içtiklerini hayal ettim. Ancak “Yalnız” adlı adaylar, ülke ile uyum içinde yaşamaktan ve buna bağlı olan minnettarlığı anlattılar. Yerini çok güzel bir doğal zemin olarak kullanan “Survivor” un aksine, doğadan önce doğadan önce, tüm tehditleri ve huşu ile alçakgönüllü gibi görünüyordu. Armageddon veya sivil bozukluk görüşünü kurtarmadan serbest meslek ile ilgileniyorlardı. Böyle olmak istedim: Kaos'u kendim fetlemek yerine kaotik bir geleceğe uyum sağlamaya hazır.

“Yalnız” da Rodríguez, ABD ve sol gerillalar tarafından desteklenen hükümet arasındaki acımasız savaş sırasında El Salvador'da büyümekten sık sık konuştu. Baskın ve tutuklamalar gibi silah veya bıçak noktası olan soygun yaygındı. Annesi, cinsel saldırıları ve işkenceyi durduran ve daha sonra bir yıl boyunca kilitlenen ordu tarafından yakalandı. Serbest bırakıldıktan sonra aile, Rodríguez'in yurtdışında çalışmalara sponsor olup olmayacağını görmek için kiliselere yazdı. 2000 yılından itibaren sanat okuduğu Indiana'daki Manchester Koleji'ne kabul edildi. Her seferinde Orta Batı manzarasında daha az ve daha az nesne kamp kurmaya başladı. Üniversiteden sonra okçuluk ve avcılık gibi becerileri öğrenmeye başladı. Zaman zaman kahramanca işlerini sosyal medyada paylaştı ve 2019'da izciler tarafından, yaptığı bir yayla öldürdüğü bir geyikle bir Facebook fotoğrafıyla karşılaşan “Yalnız” için işe alındı. Şovdaki sezonunda, uyku alanından soğuk havayı çekmek için bir hendekle rahat bir koruma yaptı. Geceleri yatağını ısıtmak için taşlar; Bir ağda balık yakaladı ve bakkalını genişletmek için içti.