Kristen Kish, Üst Boss'un ev sahibi, Silent Circuit isabet

anKeRcKO

Yeni Üye
Blundstone botları

Rahatsız bulduğum mutfak tıkanıkları giydiğim bir nokta vardı. Sonra, Birkenstocks, ancak topuk ortaya çıkıyor. Çorapınız ıslatılmıştır, özellikle de toprağı temizlemek için toprağa sular altında kaldığınızda. Blundstones su geçirmez ve iyi görünüyorlar. Mutfağa uçaktan vahşi doğaya gidebilirim ve tüm bu senaryolara uyduklarını hissediyorum.

Palo Santo

Austin'deki Line otelde restoranımı açtığımda, her bir odadaydı. Eşim bana bunun ne olduğunu söylemek zorundaydı çünkü dedim ki: “Bu ahşap çubuklar burada ne için?” Onunla seyahat ediyorum ve soyunma odalarında, stüdyolarda ve otellerde olduğumda, nerede olduğumdan bağımsız olarak her şey her şeyi kokuyor.

Diş bakımı

Bütün gün farklı lezzetler yediğimde – şeylerde atıştırmalıklar veya “en iyi şef” de 15 yemek – belirli bir noktada, ağzım sadece iğrenç hissediyor. Dişlerimi, fırça dilini ve diş ipi fırçaladığımda biraz sıfırlayabilirim.

Derin Cepler

Birçok kadın pantolonun üç santimetre düşürebilen küçük çantaları vardır. Uyluğuma dokunmam gerekiyor. Cüzdan olmadığım için, yapabildiğimde cüzdanıma, anahtarlarıma ve madeni paramın cebime sığdırmayı seviyorum. Herkese açık veya televizyonda giydiğim tüm kıyafetler için bir stilistim var. Kendim için topladığımda, iki kez çok büyük, konforlu ve derin cepli pantolon giyeceğim. Lululemon Dance Stüdyosu Rahat Fit-Mid Rise Freight Pantolon çok rahat. Sadece derin cepleri değil, aynı zamanda yük ve arka cepleri de var.

Carmex

Çubuğu tercih ederim. Her zaman sol cebimde giyerim; Tam olarak burada yaşıyor. Bunu onsuz evde bırakmıyorum ve evimizdeki rastgele yerlerde – masamda, aşağıdaki çöp çekmecesinde, ikisi yatak odamızda gizli. Onları gevşek bir dolguda satın alıyorum ve onları sona erdirmekten gurur duyuyorum.

Nane kauçuk

Annem her zaman bana şöyle dedi: “Bir inek çiğneme gibi görünüyorsun.” Ama kadans tutuyor ve çiğneme ritminde, özellikle saatlerce yemek pişirdiğimde, korku için bir yer. İnsanların diz tombul ile nasıl rahatlamasını biliyorsunuz.