BOTR
Aktif Üye
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, kulüp tarihinin en golcü futbolcusu olan ve City tarihine geçen golü atan Sergio Agüero’nun heykelini dikti. Manchester City 2012 yılında Queens Park Rangers’a karşı 93:20’de şampiyonluğu getiren golü kaydeden Agüero’nun heykelini bu golün 10’uncu yıldönümünde Etihad Stadyumu’nun doğu tarafında açtı.
Agüero’dan teşekkür
Manchester City tarihinde silinmesi güç izler bırakan Sergio Agüero, ”Gerçek şu ki bu benim için epey hoş ve özel bir şey, 10 yıl evvelki halimi bu türlü görmek hayli heyecan verici. Bu 10 yıl ortasında biroldukca şampiyonluk kazandım ve kulübün dünyanın en güzellerinden birisi bulunmasına yardımcı olabildim. Kentte her vakit hatırlanmam için yapılan bu anıt için kulübe minnettarım. Bu fazlaca özel bir şey” dedi.
Agüero’dan teşekkür
Manchester City tarihinde silinmesi güç izler bırakan Sergio Agüero, ”Gerçek şu ki bu benim için epey hoş ve özel bir şey, 10 yıl evvelki halimi bu türlü görmek hayli heyecan verici. Bu 10 yıl ortasında biroldukca şampiyonluk kazandım ve kulübün dünyanın en güzellerinden birisi bulunmasına yardımcı olabildim. Kentte her vakit hatırlanmam için yapılan bu anıt için kulübe minnettarım. Bu fazlaca özel bir şey” dedi.
The goal that changed everything. pic.twitter.com/yYkKVYnHld
— Manchester City (@ManCity) May 13, 2022