Marca’nın manşeti “Kerem ‘Potter’ Aktürkoğlu”

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Harika Lig’in 29. hafta kapanış maçında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinde genç oyuncu Kerem Aktürkoğlu’nun performansı ve attığı iki gol İspanyol Marca gazetesinde yer buldu. Gazete, manşetinde oyuncudan ‘’Kerem ‘’Potter’’ Aktürkoğlu’’ diye bahsederken Perşembe günü İstanbul’da oynanacak UEFA Avrupa ligi son 16 çeşidi rövanş maçında Aktürkoğlu’nu Barcelona için tehdit olarak yazdı.

Ekibine galibiyeti getirdi

Gazete haberin devamında Barcelona’nın konutundaki 0-0 biten maçta Galatasaray’ın 7 numarasını kaleci Ter Stegen’e karşı en tehlikeli olan ve kaliteli oynayan oyuncu olarak gösterirken, Beşiktaş ile oynanan derbide Kerem’in iki golü ile ekibine galibiyet getirdiği açıklandı.

Avrupa kulüplerinin ilgisini çekiyor

Kerem Aktürkoğlu’nu izlemek için Avrupa kulüplerinin scout grupları Barcelona’ya gitmişlerdi. 0-0 biten maçın akabinde bu hafta da Fransa ligi takımlarından Lyon’un scout şefi Bruno Cheyrou Kerem Aktürkoğlu, Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz için NEF Stadyumundaydı.

Kerem Aktürkoğlu Lyon sorusuna yanıt verdi

Kerem Aktürkoğlu, Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz’ı izlemeye gelen Lyon’un scout grubu Aktürkoğlu’na da soruldu. 23 Yaşındaki genç oyuncu, ‘’Lyon’un izlemesi hoş bir şey fakat benim işim alanda. Galatasaray’a faydalı ve âlâ oynamak istiyorum. Bunlar hoş şeyler, doğal ki konuşulacak lakin ben futboluma odaklanıyorum.’’ dedi.

Marcao’dan övgü geldi

Derbinin akabinde Galatasaray’ın deneyimli stoperi Marcao, toplumsal medya hesabı üzerinden ekip arkadaşları Kerem Aktürkoğlu ve Mostafa Mohamed’i etiketledi ve ‘’kelimelere gerek yok’’ yazarak tebrik etti