Mario Balotelli En Büyük Pişmanlığını deklare etti: Milan Forması Giymezdim

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Spor Toto Üstün Lig grubu Adana Demirspor’un dönem öncesinde takımına kattığı ve performansıyla göz dolduran İtalyan golcü Mario Balotelli dünü ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İtalya Ligi’ne dönmeyeceğini belirten Balotelli, İnter’de oynadığı periyottaki en büyük pişmanlığını itiraf etti.

Uyarıyı yaptı: ‘Türkiye’ye küçümsenmemeli’

DAZN’a açıklamalarda bulunan Mario Balotelli, “Umarım İtalya, Dünya Kupası’na sarfiyat. Makedonya kağıt üzerinde İtalya’ya bakılırsa daha zayıf bir grup ancak küçümsenecek bir ekip da değil. İtalya, Türkiye’yi de küçümsememeli” sözlerini kullandı.

Meslek golünü deklare etti

‘Kariyer golün hangisi?’ sorusuna ise Balotelli, “Kariyerimin en hoş anlarından biri EURO 2012’deydi. Almanya’ya gol attığım an. O sevinç spontane gelişti. bu biçimdelar daha zayıftım tabi.. Mancini, mesleğime başlamamı sağladı. Ibrahimovic, Adriano, Cruz, Crespo vardı. Rastgele bir antrenör bu forvetler varken genç bir oyuncuyu takıma almayabilirdi” yanıtını verdi.

‘Prantelli ile kendimi buldum’

Bir periyot Galatasaray’da da vazife yapan Prandelli’ye başka bir parantez açan İtalyan golcü, “Prandelli ile kendimi buldum. Çok müsaade veren lakin bir yandan da katı olan bir teknik adamdı. Avrupa Şampiyonası’nda da kendimi fazlaca âlâ hissettim. Tartıştığımıza dair palavra haberler çıktı. Ona her vakit fazlaca hürmet duydum. Bana her vakit direkt konuştu, dürüst oldu” diye konuştu.

‘Milan forması giymezdim’

Inter’de oynadığı periyotta ezeli rakipleri Milan’ın formasını giydiği için pişman olduğunu itiraf eden 31 yaşındaki yıldız santrfor, “Inter taraftarlarını epeyce severdim. Barcelona maçında 1 tane yanılgılı pas verdim ve beni ıslıkladılar. O an sonum bozuldu. Ben de reaksiyon verdim. Kimi Interliler benden nefret ediyor olabilir. Bunu anlayabiliyorum. Zira, Milan forması giydim. Birisi ırkçılık haricinde hakaret etse dahi bunu da anlayışla karşılarım. Geriye dönebilseydim, Inter’de oynarken Milan formasını giymezdim” formunda konuştu.

‘Inter lideri bana altın para verdi’

Inter’de oynadığı devirde başından geçen değişik anıyı paylaşan Mario Balotelli, “Inter’in bayrak adamı olmak isterdim. Moratti ile bunu konuşmuştuk lakin olmadı. Emelimiz buydu. Moratti bir gün bana özel altın bir para vermişti. Bunu anlamadım. Soyunma odasına gittim ve parayı gösterdim. Öncesinde Ronaldo, Recoba, Adriano ve Ibrahimovic’e bu altın paradan vermiş. O an ne manaya geldiğini anladım ve sakladım. Sonsuza dek benimle kalacak” tabirlerini kullandı ve ekledi:

‘İtalya’ya dönmeyeceğim’

“Bu saatten daha sonra İtalya’ya geri dönmeyeceğim. Artık boldukca güç. De Laurentiis olmasa 10 yıl evvel Napoli forması giyerdim. Napoli’ye aşığım. Daima orada oynamak istedim. Kızım orada doğdu. Menajerim Mino Raiola’ya da Napoli’de oynamak istediğimi söylemiştim.”

‘Gelecekte TV yorumcusu olabilirim’

“Kariyerimde doğrularım ve yanlışlarım oldu. Gençleri uyarmak için bunları ayrıntılıca anlatmak hoş olurdu. Tahminen kimileri bu sıkıntılardan kaçınırdı bu biçimdece. Tahminen gelecekte TV yorumcusu olabilirim.”