Mehmet Demirkol, Kerem Aktürkoğlu’ndan özür diledi

BOTR

Aktif Üye
Geçtiğimiz günlerde VOLE kanalında Galatasaray’ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, birinci profesyonel kontratını imzaladığı Medipol Başakşehir kulübünde uğradığı haksızlıkları ve çabucak hemen 17 yaşındayken kadronun “ağabeyler”inden gördüğü ruhsal şiddeti sesi titreyerek anlatmıştı.

Demirkol, Kerem’e reaksiyon göstermişti

Bu röportajın akabinde ise Mehmet Demirkol: “Kerem Aktürkoğlu’nun röportajını okudum, ‘Başakşehir’de 4 yılım boşa gitti’ diyor, geç babacım ya, işte oynuyorsun Galatasaray’da. Bunlar beşere yarar sağlamaz. Tahminen yarın öbür gün acayip bir ekibe transfer olacaksın.” tabirlerini kullanmıştı.

Sevgili Kerem’den de özür dilerim

Bu kelamlarının akabinde gelen yansılar üzerine bir açıklama yapan Mehmet Demirkol Kerem Aktürkoğlu’nda özür dilediğini deklare etti. Demirkol “En epey şikayet ettiğim şeyi yaptım. Bağlılığından kopuk, farklı bir metni okumuşum. Kerem’in kelamlarının tamamını dinledim. Kerem, altyapıyla ilgili yaptığı tenkitlerde haklı. Gelen yansılar de hakikat. Sevgili Kerem’den de özür dilerim.” dedi.

Kerem Aktürkoğlu neler söylemiş oldu?

Yaşadığı aksilikleri anlatan Kerem Aktürkoğlu, “16 yaşında imza attıktan daha sonra birinci olarak Başakşehir U17’de oynuyordum. Çok hoş bir dönem geçiriyordum. Abdullah Avcı periyodunda profesyonel imzayı da attım. A ekibe çıktım, birinci kez oseviyede oynadım. Beklediğim üzere olmadı. Çok büyük bir hiyerarşi,askerlik üzere rütbecilik vardı. Sen şusun, ben buyum, küçüksün, haddini bileceksin, sesini çıkarmayacaksın halinde şeyler vardı. Üretim gereği haksızlık karşısında susamam. Bu tutum beni sindirdi. Allah’ın ne olur bugün idmanda ayağıma top değmesin diye dua ederdim. Beni sakatlayacaklar diye korkuyordum. 16-17 yaşında bir futbolcu şu başla idmanlara çıkıyor.” sözlerini kullandı.