Melissa Rauch, “Gece Mahkemesi” yıldızı, 10 favori şeyinde

anKeRcKO

Yeni Üye
Melissa Rauch, neredeyse on yıl boyunca “Big Bang Teorisi” hakkında mikrobiyolog Bernadette'i oynadıktan sonra Melissa Rauch, 2019'da gösterinin sonunda ne yapmak istediğini tam olarak biliyordu.

“Formata aşık oldum,” dedi seyircinin önündeki geleneksel film stili hakkında. “Benim amacım manzaraya daha fazla multicamera -sitcom getirmekti.”

Rauch'un zaten Warner Bros. ile bir yapım şirketi vardı ve 1980'lerin NBC komedisi “Gece Mahkemesi” nin büyük bir hayranıydı. Onun saygısızlığı. Kalbinin anları. Ezilmiş, neredeyse çeşitliliği.

Bu yüzden Harry'nin kızı Yargıç Abby Stone hakkında “Newboot” olarak tanımladığı şeyi üretmek için yola çıktı. Sadece içinde görünmek istemedi. Ama ağ bunu istedi. John Larroquette böyle bir avukat Dan Fielding rolünü tekrarladı.

“Ve ben, 'Ne yapıyorum?' Dedim,” diye hatırladı Rauch. “Bu senaryo bana gelirse, bunun için savaşırdım. Ben çok kukla. “

Rauch sonunda Larroquette'in Abby olduğunu söyledi.

“Sanırım onun sözleri” oh [expletive]Şimdi bunu yapmalıyız, ”dedi Rauch. (3. sezonun yeni bölümleri geçen ay NBC'de yayın yapmaya başladı.)

Los Angeles'tan yapılan bir video görüşmesinde Rauch, alışveriş merkezinde bulduğu sevinç, iki çocuğuyla mutfak tartışmalarında ve boş bir not defterinin sayfalarında anlattı.

Bunlar konuşmadan işlenmiş alıntılardır.

Topluluk tiyatrosu

Topluluk tiyatrosunu büyüdüm ve çok sevdim. Damıtılmış sevinç, sadece eğlenmek için görünen insanlarla bir perde görmek için özel bir şey vardır. Yoldayken, bu hafta sonu hangi topluluk tiyatrosunda gerçekleşeceğinizi göreceğim. Bir perdeye yükseltildiğim ve yırtıldığım ve çok duygusal olduğum biliniyordu.

Kapalı Alışveriş Merkezleri

Komik olan şey, yön duygum yok. Kartlarla korkunçum. Ama her yerde bir alışveriş merkezine düşmeme izin verin ve içimdeki Jersey Girl etkinleştirildi. Yemek mahkemesini bulabilirim, bir çıkış bulabilirim, Claire butikini bulabilirim, Wetzel'in simitlerini çok kısa sürede bulabilirim.

Bitkisel Hocus Pocus

Tüm Batı tıbbı için hazırım, ama sadece bir sebze yolunu veya doğal tıp için bir hack seviyorum. Yıllar önce bir soğan yarıya indirdiklerini ve aşırı yük için yataklarının yanına koyduklarını okudum. Ve yemin ederim, sabah uyanıyorsun ve şöyleysin: “Bir kase tavuk çorbasında mıyım?”

Rahat Günler

Ben sadece bu gün için bir plan olmadan battaniyeler altında bir aile olarak sarılmayı seviyorum. Korunabilecek bir gün görürsem, tüm gün atıştırmalıklar, filmler ve PJS olduğundan emin olacağım.

Altın Çağ filmleri

Büyükannem, birinin bunun ne olduğunu bildiğine bile inanmadığım bir şekilde gerçek bir sinefildi. Kütüphaneden filmler kiraladı ve özellikle 1940'lardan ve 50'lerin başından itibaren Bette Davis ve Lauren Bacall ve Jean Arthur'a baktık. Son zamanlarda büyük bir Jean Arthur vuruşundaydım. Sadece ritimleri ve tempoyu seviyorum.

Mutfak Sohbetleri

Annemle yemek pişirmek tüm hayatım boyunca yaptığım bir şey ve en iyi konuşmalarımızdan bazıları mutfakta gerçekleşiyor. Ve şimdi çocuklarım biraz daha yaşlı olduklarına göre, onunla başa çıkmayı da seviyorlar. Özellikle bir günün sonunda sebze kesmek ve konuşmak çok meditatiftir.

El ile sıcak

Yaşlı bir kadın olarak çok doğdum. Ben her zaman üşüyorum. Ceplerimde her zaman el daha sıcak var. 1930'lardan bir sıcak su şişesimiş gibi bir ısıtma yastığı ile yuvarlanacağım. Ve her zaman bir termal gövdeyi sıcak suyla doldurdum. Bana sıcak su ver ve bir kabuk gibi mutluyum.

Yeni Defter

Bu küçük ses var, ilk kez açtığınızda gerçekleşen bu küçük pop. O zaman sadece tüm bu beyaz alandır ve önümüzdeki olasılıkların çok sembolüdür.

Köpük boyun yastığım

Gece başınızı eklediğiniz bir oluk var. Ve ilk başta bunun bir yastık olarak sınıflandırılmaması gerektiğini düşündüm; Buna ilgi duymuyorum. Sonra denedim ve tamamen dönüştürüldüm. Bir yastık boynuma ve kafama tam olarak karşılık gelmezse, sinirlenirim.

Zillow Scroll

Bir gezginliği tatmin etmenin bir yolu gibi. Hiç bir şey almadım. İnternette sadece toplam alışveriş. Ve oradaki iş için ne yapacağımı bilmesem bile baktığım yere çekmeyi hayal edeceğim ya da kimseyi tanımıyorum. Ama mutfak iyi görünüyorsa, “Oh, bunu yapabilirim” i seveceğim. Birisi evlerinden sanal bir tur gönderirse, ona baktığımdan eminim.