MKE Ankaragücü Maçından daha sonra Beşiktaş’ta Valerien Ismael’den Açıklama

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Spor Toto Üstün Lig’in 6. haftasında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. 3-2 Beşiktaş galibiyeti ile tamamlanan kuvvetli uğraşın akabinde Beşiktaş Teknik Yöneticisi Valerien Ismael açıklamalarda bulundu.

Valerien Ismael, “Takımımı tebrik ediyorum. Taban bugün epey berbattı. Güç anlar yaşadık. Maçın geneli tam bir savaş ortasında geçti. Golü attık geri dönüşler oldu. İkinci yarıda üstünlüğü ele geçirdik. Hislerin ağır olduğu anlar yaşandı son anlarda.” sözlerini kullandı.

“Josef’in niye kırmızı kart gördüğünü anlamadım”

Maç sonunda alana girerek Beşiktaşlı futbolculara tekme atan Ankaragücü taraftarı ve kırmızı kart bakılırsan Josef de Souza hakkında konuşan Ismael, “Josef’in niye kırmızı kart gördüğünü anlamadım. Ekip arkadaşını korumak istedi orada. Hisleri anlarım. Duygusal olmak öbür bir şey fakat taraftarın alana girmesi kabul edilemez. Kırmızı kartı kabul edilemez görüyorum.” dedi.

“İkinci maçı Ankaragücü’ne karşı konutumuzda oynayacağız”

Fransız teknik adam son olarak, şunları söylemiş oldu: “Bazı anlarda daha sakin ve akıllı oynamamız gerekiyor. His yoğunluğunun yüksek olduğu maç oldu. Önde olduğumuz vakit rakibimiz maçı durdurmak istedi. Sorun değil. İkinci maçı Ankaragücü’ne karşı konutumuzda oynayacağız ve taraftarımız bizimle olacak. Taraftarın alana girmesini eleştiriyorum. Bu mevzu hürmet çerçevesinde olan husus değil. Alana bir taraftarın girip rakip kadronun oyuncusunu tekmelemesi yanlışsız değil.”