MrBeast için sırada ne var? Sınıf Farkındalığı.

anKeRcKO

Yeni Üye
Geçen hafta yayınlanan “Beast Games” in gerçeklik yarışması şovunun sekizinci bölümünde, YouTube süperstarı MrBeast-şovun moderatörü, ortak yapımcı ve baş ayırıcı ölüme 10 geri kalan aday, bir bölünmeyi seçmelerini istedi. 1 milyon ABD Doları.

Amazon Prime Video'da akan “Canavar Oyunları” nın bu aşamasında, önümüzdeki haftanın finalinde 5 milyon dolarlık bir fiyattan tek bir kazanan için yarışan oyuncular arasında, şaşırtıcı miktarda iyi niyet ve güven Bu, televizyonda verilen 5 milyon dolarlık bir fiyatın tek kazananı hakkında her şey yarışıyor.

Para, neredeyse karikatür benzeri bir dizi olan saçma bir fatura yığınında sunuldu. İlk aday onuncu oldu. İkincisi biraz daha aldı. Bir iddia iddia eden üçüncü aday, daha önce etik suçlamanın ötesine geçen hıçkırık bir geçmişi olan JC idi. Bununla birlikte, oldukça mantıklı açgözlülük ve oldukça trajik umutsuzluğun birleşimi, onu kendileri için 650.000 ABD doları almaya ve kalan oyuncular için kolektif hoşnutsuzluklarına çok az şey bırakmaya itti.

JC'nin aşağıdaki kayıtları, sadece ranzasında, ağlayan ve para torbaları olan parasal çantalarla çevrili olan bu sezonu gerçekten etkileyen ilk kayıtlardı. O bir kötü adamdı, ama tamamen mantıklı. Kaynaklar kıttır, rekabet her yerde – yapabileceğiniz her şey önünüzde olan şeydir.

Kural olarak, Jimmy Donaldson doğumlu MrBeast'in bilindiği YouTube videoları böyle bir zihinsel ağırlık içermez. 26 yaşında ve birkaç yıldır 357 milyon abone ile YouTube'da baskın yıldız. İnsanlardan para için aşırı görevler yapmaları istendiği dublör videolarından genellikle yüz milyonlarca kez görülüyor.

Bu videoyu parazitli iki yabancı, bir yeraltı sığınağından 100 gün sonra hayat tutmaya 500.000 dolarlık bir fiyat istedi, dikkatlice planlandı ve bağımlılık yapan arsız bir amatörlükle sunuyor. İçeriği, seyircilerin bağlanması için optimize edilmiştir, burada korkunç bir şey olmadan neredeyse bir dakika geçer. En ölçeklenebilir sosyal medya içeriğinin büyük bir kısmı gibi – Khaby Lames sessiz şakşak tiktoks en yakın analoglardır – dilin etkili bir dil gerektirmesi gerekmez.

İnsanların kendileri değil, nasıl davrandığına olan ilgisi, ancak motivasyonlarının daha da geliştiğine dair işaretler var. Ve kameranın dışında, özellikle çok fazla olanlar için paranın yozlaşmış gücünden daha açık bir şekilde konuşuyor.

YouTube sunucusu Theo Vonon ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, insanlara yardım etme içgüdüsü için psikolojik bir açıklama açıklamaya çağırdı. MrBeast bir kayıptı: “Sadece insanlara yardım etmek istediğim bu yürek parçalayıcı hikayeyi bulmalıyım çünkü gençken yapamadım. Ama dürüst gerçek şu ki, içeriği nasıl viral alacağımı biliyorum, iyi içerik yaratmakta gerçekten iyiyiz ve sadece insanlara yardım ettiğim bir dünyanın sadece bir dünyadan daha eğlenceli olduğuna inanıyorum, BT. “

Başka bir deyişle, Charity mükemmel ve optimize edilmiş bir YouTube içeriğini daha da mükemmel ve optimize ediyor.

“Beast Games”, kar amacı gütmeyen bir program olarak tasarlanmamıştır, ancak şovun gerçekliği -multimilyonlardan daha fazla doyurucu ve çoklu milyon dolar ve bir başarı titremesi için utanç. JC'nin kararı, neredeyse sadece forma numarasıyla atıfta bulunulan 1.000 aday ile başlayan şovun yüzeyinin altında uzanan konuşulmamış üzüntünün altını çizdi. NPC kültürünün çevrimiçi kültürünün NE Plus -ultra'sıdır (Oyuncu Olmayan Karakter) -Gösterinin vücuda ihtiyacı vardır ve büyük jestlerini gerçekleştirmek için temel anonimliğine güvenir.

Ağustos ayında Haberler, “Beast Games” adlı seçmeler bölümünde 2.000 katılımcının 1.000'e düşürüldüğü Grim Koşullarını bildirdi. (Bu video MrBeast YouTube kanalında ortaya çıktı, Amazon Prime Video'da değil.) Bu iddialardan kısa bir süre sonra MrBeast, Kanada'da “Beast Games” in ilk bölümünü çevirdi ve birkaç gün Colin Rosenblum ve Samir'di, Creator ekonomisini takip eden Colin ve Samir -Youtube kanalınıza. Bir noktada MrBeast ve Samir sessiz bir konuşma yapıyor.

“Sence kızgın mıyım?” Samir'e soruyor.

“Hayır, kızgın olduğunu sanmıyorum,” diye cevaplıyor Samir. “Bence farklısın.”

En az bir metrik ile “Beast Games” başarıdır – Ocak ortasında, bir YouTuber'ın büyük bir akış hizmetinde bir oyun şovu ile başarılı olabileceği 50 milyon benzersiz izleyicidir. Bununla birlikte, daha büyük soru, büyük akış hizmetlerinin (veya kablo ve doğrusal televizyon yayıncılarının) programlanmasının, yeni nesil izleyicileri tanıtan YouTube ve kısa formlu video uygulamalarında oluşturulan içeriğe uyum sağlayabilmesidir. MrBeast, “Canavar Oyunları” nın Amazon abonelerinin satışlarıyla muhtemelen mümkün olan bir sayı olan 100 milyon ABD dolarının üzerinde olduğunu söyledi. Bununla birlikte, beş ila on yıl içinde, ücretsiz internet içeriğinde büyüyen bir nesil genç, ödenecek veya ödemeyecek, Amazon gibi şirketler için form ve kaynakların varoluşsal bir endişesi olacak.

Ancak şu anda MrBeast, formülünün hangi bölümlerinin serileştirilmiş bireysel detaylı videolara çevrildiğini öğreniyor. Başarılı bir YouTube videosunda, dublörün ölçeği ve olası değil, ancak şimdi karakterlerin gelişimi hakkında röportajlarda konuşuyor-Big Bucks oyun şovu hayırseverliğinin insan yüzü.

“Canavar Oyunları”, para atar ve kesiciyi ve hayırseverleri telafi eder. Gösterinin şovu, yakın zamanda çevrimiçi olarak her yerde mevcut olan bir duyguya katkıda bulunur, para, yaratıcı viral içerik veya kripto ile mutluluk veya her ikisinin bir kombinasyonu yoluyla olsun, kolayca birleştirilebilen bir şey olarak veya kolayca birleştirilebilen bir şey olarak kabul edilir.

Yine de Canavar Oyunlarına katılım için kayıt olmuş binlerce insanın taahhüdü ve risk toleransı paranın oldukça gerçek olduğunu gösteriyor. Ve eğer hiç ise, “Canavar Oyunları” kurulumunun sıradan kallusu, MrBeast'in hayırsever çağrısıyla çelişiyor.

Son zamanlarda, MrBeast son zamanlarda röportajlarda ve sosyal medyadaki çalışmalara, çocukları çikolata çubuklarıyla bayram hattı için elde edildiği Batı Afrika'daki işgücü havuzundan çıkarmak için işaret etti.

Ve sosyal medyasında, videolarına katılan insanların kaynaklarla bağlantı kurmak için katılan kişilerin anladığını gösteren ortaya çıkan bir sınıf farkındalığı var.

Bir avuç YouTube videosu tamamen hayırsever – tüm dünyadaki bir yardım kuruluşlarında, aksi takdirde karşılayamayan 2.000 kişi için protez bacakları elde etmek için. Ancak, yardım oynama dürtüsü şuydu: “Bir bacakla içeri girdiniz ve şimdi iki ve parayla dolu bir evrak çantası ile gidiyorsunuz,” dedi bir alıcıya. MrBeast ayrıca 27 milyon aboneye sahip bir ikinci YouTube kanalı olan Beast hayırseverliği işletiyor.

Bu hediyeden sonra X'de yayınladı: “Çok fazla servete sahip bir ülkede, bir [expletive] YouTuber, bacak protezi almanın tek yoludur. “

Para onu suçladı. Tiktok satın almak için bir teklif hazırlamak için bir milyarderle çalışmak istemek hakkında yazdı ve kısa bir süre sonra, bir hayır kurumu videosu ile yardımcı olan hayırsever bir insan arayışı hakkında yayınladı: “Sevgili Ultra Rich People X, I” Dünya çapında ihtiyaç duyduğumuz bir video üzerinde çalıştım ve bunlardan biri dünya demek isteyen daha fazla insan yememize yardımcı olmak için bir milyon dolar bağışlamak için hiçbir şey yapmazsa! “

Bunun yerine, MrBeast bir doların gerçek maliyetleri hakkında değerli bir ders sunuldu ve daha sonra bu gün yayınlandı: “Ultra -wealth tarafından finanse edilen artıştan anlaşılmaz sayıda mesaj satın aldığımı söylediğimde, ızgara. “Tüm dünyanın” Canavar Oyunları “olduğu ortaya çıkıyor ve neredeyse her doların arkasında onu sıkı tutan biri var.