Naomi Watts, David Bowie'nin bir şeylerin peşinde olduğuna inanıyor

anKeRcKO

Yeni Üye
Naomi Watts, oyunculuk kariyerinin 40 yaşında bittiğinin kendisine söylendiğini hatırlıyor.

Şu anda 56 yaşında olan oyuncu, Feud: Capote vs. the Swans filmindeki Babe Paley rolüyle Altın Küre'ye aday gösterildi. Mart ayında Sigrid Nunez'in Ulusal Kitap Ödüllü romanından uyarlanan “The Friend” filminde rol alacak. Salı günü çıkan ilk kitabı “Söylemeye Cesaret Ediyorum”, 36 yaşında erken menopoza girdiğinin kendisine söylenmesiyle ilgili deneyimini ve bununla nasıl başa çıktığını ele alıyor.

Watts, perimenopoz ve menopozu çevreleyen damgalama ve sessizlik hakkında “Nüfusun yarısına yaşamın kaçınılmaz bir evresini atlatmasının söylenmesi benim için şok oldu” dedi. Sonunda sohbete dahil oldu ve şöyle açıkladı: “Sırrı saklamaktan yorulmuştum ki bunu uzun zamandır yapıyordum.”

Los Angeles'tan yapılan bir video görüşmesinde, Altın Küre'nin ihtişamı ile yangınların yarattığı yıkım arasındaki o kısa anda Watts, turşu sevgisinden, David Bowie'ye olan hayranlığından ve nane çayı ile sütün işe yaradığına olan inancından bahsetti. Olumsuz karışım.

Bunlar konuşmadan düzenlenmiş alıntılardır.

Turşu topu

Turşu topuna takıntılıyım. Herkes turşu topunu sevdiğinizi söylediğinizde aslında yaş meselesine eğildiğinizi düşünüyor gibi görünüyor, ancak New York'ta 20'li yaşlarındaki insanların bu konuda üzüldüğünü gördüm.

oyunlar

Noel tatili sırasında birçok kart ve bananagram oynadım. Ben de Bananagram'ın agresif versiyonu gibi olan Snatch adlı oyunu oynuyorum. Oldukça rekabetçi oluyorum ama sadece oyun oynarken. Bence bunun nedeni bir ağabeyinin olması ve kazanmak için savaşman. Ben aynı zamanda bir Wordle zincirinin üyesiyim ve bir gün önce kim kazanırsa, o kelimeyi seçebilecek. Bunu her gün yapıyorum ve başladığımızdan beri sadece birkaçını kaçırdım. İstatistiklerim çok etkileyici.

“Emilia Perez”

Jacques Audiard'ın bu filmini az önce gördüm ve çok beğendim. O kadar yenilikçi ve çılgın ki, pek çok fikir ve görsel aynı anda ortaya çıkıyor. Marion Cotillard'la birlikte oynadığı eski filmi “Rust and Bone”u da izlemiştim ve çok beğenmiştim. Emilia Pérez'deki tüm oyuncular muhteşem ve Zoe Saldaña geçen gece Globes'ta onurlandırıldı. Bu sadece harika bir film yapımı.

Doğru demlenmiş çay

Bütün gün bunu içiyorum. Yapıcı çayı, PG Tips gibi güçlü siyah çayı seviyorum. Ancak bunun doğru bir şekilde yapılması gerekmektedir. Amerikalılara bunun nasıl yapılacağını öğretmeliyim. Süt ile içilmelidir. Bir restoranda ya da uçakta çay sipariş ettiğinizde size sıcak su ve poşeti birlikte getiriyorlarsa her şey yanlıştır. İşe yaramayacak. Sıcak suyu poşetin üzerine döküyoruz. Bazen sütlü çay sipariş ettiğinizde kafanız karışıyor ve size sütlü nane çayı getiriyorlar ve şöyle düşünüyorum: Bu zehir!

Le Pavillon de la Reine

Paris'e dair her şeyi seviyorum. Romantizmi seviyorum, yürümeyi seviyorum, restoranları seviyorum. Le Pavillon de la Reine adında bir yerde kalmayı seviyorum. Şömineli bir butik otel olduğundan kışın çok güzel oluyor.

Aşçı

Yapmayı en sevdiğim şeylerden biri evde arkadaşlarımla yemek yemek, harika bir yemek yemek ve harika sohbetler yapmak. Kızartma yapma eğilimindeyim, bu yüzden bol miktarda kızarmış tavuk ve sebze. Annem iyi bir aşçıdır, bu yüzden ondan çok şey öğrendim. O bir tarif uzmanı değil, o bir deneme yanılma insanı; bu konuda pratik yapmalısınız. Çocuk sahibi olana kadar iyi bir aşçı olmayı öğrenemedim.

Sulu kalın

Bu kuru kış aylarında ayaklarım çok çatladı, bu yüzden cildimi nemli tutmak için bol miktarda Eucerin Yoğun Onarıcı Losyon kullanıyorum. Losyonu gece yatmadan önce uyguluyorum ve gerçekten yardımcı oluyor.

köpekler

Hayatım boyunca köpeklerim oldu ve köpekleri sevmeyen insanları anlamıyorum. Kedi insanlarını zar zor anlıyorum ve her zaman köpek arıyorum. Kedileri severim; Sadece onlara alerjim var. Ancak kediniz varsa köpeğiniz de olsa iyi olur çünkü en azından size iyi davranırlar.

Temsilci Sarah McBride

Bir aktivist ve politikacı olarak onun çalışmalarının büyük bir hayranıyım. Yaptığı şey harika. Yanlış nedenlerden dolayı sürekli saldırıya uğramasına rağmen her şeyi soğukkanlılıkla ele alması beni etkiledi. Kendini LGBTQ ayrımcılığıyla mücadele etmeye adamıştır ve bence bu çok önemli.

David Bowie

Aldığım ilk albüm Hunky Dory'di ve bu şarkıların hepsi, her biri harika. Nostaljik beynimdeki en büyük ve en iyi şey “değişiklikler”. Şimdi ne yapacağını düşünmek çok ilginç. Keşke hâlâ orada olsaydı. Gerçekten istiyorum. O zamanlara ait bu küçük kliplere ve röportajlara bakarsanız, onun çok şey bildiğini görürsünüz. Bir şeyin peşindeydi.