Naomi Watts ve Elle Fanning nasıl aç kalıyor?

anKeRcKO

Yeni Üye
Naomi Watt: Elle ilk tanıştığımızda beni etkilemişti. [while making the 2015 film “3 Generations,” in which Watts plays the mother of Fanning’s character]. 16 yaşındaydı ama çok duygusal zekaya sahipti. 20’li yaşlarımın sonlarında başlamaya çalıştığımda, çok geç kaldığım söylendi. “Gitsen iyi olur” dediler. Sadece birkaç saniyen var!” Bence bu değişti – tabii ki daha iyiye doğru. Artık 50’li yaşlarında film giyen kadınları görüyoruz. Hatta ters yönde biraz daha fazla hareket var gibi görünüyor, sanki yaşlanma aniden trend oluyor.

Kapakta

Kadınlarda ama erkeklerde asla, “hırs” her zaman çirkin bir kelime olarak reddedilir. Her zaman açım ve beni buraya getiren de buydu. David Lynch bana inanılmaz bir rol verene kadar yıllarca gözlerden uzak kaldım ve herhangi bir iş bulamadım – sadece burada burada küçük parçalar – [in 2001’s “Mulholland Dr.”]. Bu kararlılık veya hırs düzeyine sahip olmasaydım, adına ne derseniz deyin, onu toplar ve başka bir şey bulmaya çalışırdım. Bilmek Neden Yaptığın işi sevmek önemlidir. Geri gelmeni sağlayan seni ne besliyor?

Elle Fanning: Naomi türsüzdür; Kendi uydurduğu kendi yoludur. Umarım bir gün insanlar benim işim hakkında böyle derler. Her zaman insanları şaşırtmak ve mümkün olduğunu düşündüklerine direnmek istemişimdir.

The Great’in ilk sezonunu çekerken [the Hulu series that premiered in 2020, and that will soon air its third season, with Fanning playing Catherine the Great], aynı zamanda benim ilk kez bir gösteri yapımcılığımdı. Daha önce bu kararları vermek için perde arkasında pek bulunmamıştım ama her zaman bunların nasıl bağlantılı olduğunu merak etmişimdir. Artık geliştiğimi hissedebiliyorum ve normalde içinde bulunmadığım alanlarda konuşmaktan o kadar korkmuyorum. Hala gencim ama kendime şunu hatırlatmalıyım: “2 yaşından beri oyunculuk yapıyorsun – bir sürü film setinde bulundun ve çok şey gördün.”

Röportajlar düzenlendi ve özetlendi.

Wall Group’ta Marki Shkreli tarafından saç. Wall Group’ta Romy Soleimani’nin makyajı. Manikür: Julie Kandalec. Üretim: reçine projeleri. Terzi: Cha Cha Zutic