Netflix, Fatih Terim belgeselini yayınladı! İşte Belgesel…

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

10:25

Eski Türkiye Ulusal Futbol Grubu ve Galatasaray ‘ın eski teknik yöneticisi Fatih Terim ismine Netflix’te ‘TERİM’ belgeseli çekildi. Belgesel 4 kısım olarak yayınlandı. İşte TERIM belgeselinde öne çıkan anlar ve konuşmalar…

14:11

Fatih Terim, belgesele konuk olan Galatasaray teknik yöneticisi Okan Buruk ile içinde geçen diyaloğu anlattı. Terim, “Okan’a ‘Gördüğüne ver’ diyorum, o çalım atıyor. Malzemeciden top istedim, dedim sen bununla oyna. Ben taraftar ve basın olduğunu unuttum, kendime kızdım. Onların ortasında yapmazdım bunu.” dedi.

14:14

Eski lider Faruk Süren, Terim belgeselinde başkanlık devrini anlattı. Süren, kendisine gelen Fatih Terim’in oyun tarzı kime benziyor sorusuna Melo yanıtı verdi. İşte o anlarda yaşanan konuşmalar:

“Fatih Terim kime benziyor?”

Fatih Terim: “Kime benzeteyim ben kendimi? Suat desem benim tekniğime erişemez. Ergün desem sağ ayağı yok. Hagi desem bende o sol ayak yok.”

Faruk Süren: “Melo.”

14:16

Fatih Terim, efsane oyuncu Hagi’nin transferinde alacağı fiyatın kesilmesini istedi. Belgesel’de Terim, ”Sorun para ise benim alacağım fiyattan kesin Hagi’yi getirin. Türkiye Kupası’nı almışız. UEFA’lara gitmişiz, ikincilikler, üçüncülükler, Cumhurbaşkanlığı Kupaları, Başbakanlık Kupaları… Fakat Türkiye Ligi’ni alamamışız. E pekala bu biçimde biz de antrenörlüğümüzde alalım.” dedi.

14:18

Fatih Terim, her ayrılıklarında sonuçların tesirini olmadığı söylemiş oldu. Terim, ”Benim ayrılmalarımın sonuçlarla ilgisi yoktur. Beni kimse buna ikna edemez. Zira olağan beşerler başarılı olamaz. Küfelerinin dolu olması gerekir. Onlarla çalışmak, onları taşımak hayli zordur. O beşerler apoletlere bakmazlar. O koltukta iki dakika daha oturmak için ömrümde taviz vermedim. O koltukta iki dakika fazla oturmak için her türlü hainliği yapanı gördüm” sözlerini kullandı.

12:11

Fatih Terim: ”Türkiye Kupası’nı almışız. UEFA’lara gitmişiz, ikincilikler, üçüncülükler, Cumhurbaşkanlığı Kupaları, Başbakanlık Kupaları… Ancak Türkiye Ligi’ni alamamışız. E pekala bu biçimde biz de antrenörlüğümüzde alalım.”

13:17

Fatih Terim: ”Benim ayrılmalarımın sonuçlarla ilgisi yoktur. Beni kimse buna ikna edemez. Zira olağan beşerler başarılı olamaz. Küfelerinin dolu olması gerekir. Onlarla çalışmak, onları taşımak fazlaca zordur. O beşerler apoletlere bakmazlar. O koltukta iki dakika daha oturmak için hayatımda taviz vermedim. O koltukta iki dakika fazla oturmak için her türlü hainliği yapanı gördüm”

13:22
13:51

Kadıköy Şampiyonluğu Fatih Terim: ”İnsanların bilmediği var. Bu bize baskı yaratmaz. Oyuncularımıza kaybetmekten korkmayın cümlesini öğrettim ben. Bakın maça hiç bir dakikası bizim için telaş verici değil. Kolay bir maç değil. 1 sene emeğiniz gidiyor. Bunu o genç omuzlar, genç beyinler, kaygılı bakışlar ve niyetler almak zorundaydım. Benim vazifemdi.”

14:00

Fatih Terim: ”Alnımdaki ter soğumadan kızım Merve aradı. ”Televizyon veriyor açabilirsin” dedi. Televizyonu açtım. Baktım ki işimize son vermişler. Ayrılmakta birleşmek kadar uygar bir şeydir. Hangi iş ile ilgili emek verirseniz verin. Terleri alnında duruyorsa şayet işten çıkarırsanız bu sizin karakterinizi gösterir.”

14:03

Muslera: ”İki sene boyunca Fatih Terim ile çalıştım. Biroldukca galibiyet, biroldukça kupa aldık. Hocalar kadrodan ayrılabilir ya da kadroyla kalabilir. Lakin bence Fatih Terim’in ayrılışı beğenilen değildi.”