Nwakaeme’nin menajerinden açıklama: Trabzonspor’un teklifini kabul ettik

BOTR

Aktif Üye
Trabzonspor’da şampiyonluğun kazanılmasında performansıyla büyük rol oynayan, taraftarın sevgilisi Anthony Nwakeme’nin kontratı dönem sonunda bitiyor. Bordo mavili idare bir müddetdir yıldız oyuncu ile kontrat yenilemek için görüşmelerini sürdürse de sonuç alınamamıştı.

Nwakaeme, Fenerbahçe argümanlarını yalanladı

33 yaşındaki futbolcuyla Fenerbahçe’nin de görüştü hatta iki taraf içinde görüşme gerçekleştiği ileri sürülmüştü. Nwakaeme bu argümanlara Kayserispor ile oynanan kupa maçının akabinde karşılık vererek, “Trabzonspor’dan öbür bir kulüple, liderimiz Ahmet Ağaoğlu’dan öbür kimselerle görüşmedim. Benim geleceğim Trabzonspor’da. Trabzonspor’dan ayrılışım lakin bana Trabzonspor git derse olacak” sözlerini kullanmıştı.

Menajerinden flaş açıklama geldi

Yaşanan bu gelişmelerin akabinde yıldız futbolcunun menajeri Deniz Türker, Bordo-Mavili idarenin sunduğu tüm koşulları kabul ettiklerini söylemiş oldu.

“Trabzonspor istediği vakit imzayı atarız”

Türker, Fanatik’e yaptığı açıklamada, “Nwakaeme için Trabzonspor’la maaş ve yıl konusunda anlaşmıştık. Yalnızca peşinat konusunda farklı niyetler vardı. Nwakaeme, peşinatı nakit istiyordu. Kulüp ise taksiktle ödemeye sıcak bakıyordu. An itibariyle oyuncum, Trabzonspor’un taksitli ödeme talebini de kabul etti. Trabzonspor idaresi istediği vakit kulübe masraf yeni kontrat için imzaları atarız. Biz hazırız” dedi.

Anthony Nwakaeme’nin performansı

2018 yılından bu yana Trabzonspor forması giyen 33 yaşındaki Nijeryalı yıldız bu dönem bordo mavili formayla 34 maçta forma giyerken 13 gol ve 11 asistlik performans sergiledi.