'Ortak Yan Etkiler' şık ve rippy bir animasyon gerilim filmidir

anKeRcKO

Yeni Üye
Max'te mevcut olan animasyonlu farmasötik gerilim/taşlı “ortak yan etkiler”, mucizevi mantar kadar nadir ve değerlidir, ormanda keşfeder. Akıllar, mizah, stil ve perspektif nadiren çok uyumludur. Çok fazla şovun söyleyecekleri kadar çok şey yok ve hala böyle bir salıncakla daha az söylüyor.

“Common”, görünüşe göre her şeyi iyileştirebilen bir mantar olan Blue Engels mantarının kırılgan habitatını korumak isteyen açık, küçük çevreci Marshall'ı takip ediyor. Marshall, herkesin güçlerine erişebilmesi gerektiğini ve kimsenin yoksulluk nedeniyle iyileşme sağlayan bir iyileşme reddedilmemesi gerektiğini söylüyor.

Ancak DEA, FBI, büyük ilaç, mikologlar, backwood holigans, hapishane güç oyuncusu ve bazen sadece kendi naifliği dahil olmak üzere çok karşı çok şey var. Patronunun konuşmalarından biri tarafından başladıktan sonra lise ortağı Frances (Emily Pendergast) tekrar birleştiriyor. Frances, Marshall'ın nefret ettiği her kötü şeyi yapan bir ilaç şirketi olan Reutical için çalıştığını itiraf etmiyor. Birbirlerine güveniyorlar, yıllarca birbirlerini görmemişler ve Marshall tehlikede olduğunda onları çağırıyor.

“Sadece iki şeyden bahset,” diyor ve sesinde panik. “Bazı insanlar beni takip ediyor ve ben kaplumbağamı getirdim.”

Frances Marshall kadar umutsuz. Annesinin Alzheimer var ve pek karşılayabileceğiniz bir hafıza bakım tesisinde yer alıyor. Arkadaşın bir tür yutz; Ve her zaman Reutical için bir vicdanda özlüdür. Marshall'ın Slapdash Marshalls'ın yapmasını sağlamaya çalışmalıdır -bu kadar güçlü bir ilaç geliştirmek, test etmek ve dağıtmak için daha iyi bir konumda olabilir mi?

Patronu Rick (Mike Judge) sizi şirket vizyonuna uymaya teşvik etmek için şirketin çatısındaki şirketin helikopterine götürüyor. “Şimdi bizimle, helikopter halkı” diyor. Diyerek şöyle devam etti: “Aşağıdaki sorunlardan endişe etmiyoruz.” Ancak, kötü, kötü bir adamda söylemiyor. Bunu bir akıl hocası gibi cesaret verici bir baba gibi söylüyor.

“Ortak” zorla kıtlık ile ilgilidir, ancak gösteri Marshall'ın bolluk taahhüdünü somutlaştırır: etrafta dolaşmak için yeterli diyalog, özgüllük ve özellikle görsel mucizeler var. Karakter tasarımı burada Darling ve Groteske arasındaki baştan çıkarıcı çizgide yaşıyor ve elmasla basılmış bir atıştırmalık arabanın metal iç kısmındaki bir suikastçının titrek yansıması kadar harika bir kayıt var.

Şimdiye kadar, dokuz bölüm yayınlandı ve 10. bölümün finali Pazar günü saat 23: 30'da yetişkin yüzmesinde yayınlanacak. Bunun kalbinizdeki “kıdem tazminatı” faline deliğini mükemmel bir şekilde dolduracağını söylemiyorum, ancak kanamayı durdurabilir.

Yan görevler

• Joseph Bennett ve Steve Hely tarafından “Sık sık yan etkiler” yaratıldı. Bennett'in önceki çalışması “Tarımsal Kural “” Ve şovlar benzer bir bakış açısına sahip. Bu Max ve Netflix'te.

• Yargıç da performans gösteren bir yapımcıdır ve asla görmek için kötü bir zaman değildir “Tepenin Kralı”, “ Mevcut Hulu, özellikle canlanma yaklaşıyorsa.

• Mavi Melek almanın bir etkisi, gri bebek-Alien benzeri yaratıklara sahip insanların buluştuğu oldukça heyecan verici bir yolculuktur. Arkadaş mısın veya düşman mısınız? Belirsiz, ama görebildiğim her şey “Bob ve David ile Bay Show.” Bu Max'te ve Pit-Pat ilk kez Sezon 1, Bölüm 2'de görünür.

• “Common” bana başka bir garip favori, mükemmel olanı hatırlattı “Lodge 49.” Bu AMC+'da. Her iki şov da rüya gibi bir hırs ve alışılmadık araçları yönlendiren sevimli dingbatlarını merkezleme hissine sahiptir. Ve her iki şov da işçi sınıfının zararlı sömürüsü hakkında açık.

• Martha Kelly, Marshall'ın takip ettiği dedektiflerden birini ifade ediyor ve “Bu saç kesimi Timothy McVeigh'e benziyor muydu?” Aynı zamanda baş dili oyuncusu “Carol ve Dünyanın Sonu”, “ Netflix'te.