Ralph Macchio son vuruşuna 'Cobra Kai'de başladığında,

anKeRcKO

Yeni Üye
Ralph Macchio'dan ilk kez Daniel Larusso ve Johnny Lawrence'ın yetişkin hayatı hakkında bir “karate çocuk” serisi yapması istendiğinde şüpheliydi.

“Düşündüm ki:” Ben araba satıcısıyım? “Dedi, 1984'ten itibaren Güney Kaliforniya'ya bir genç nakli Daniel olarak orijinal filmde.

“Beni merhaba ile almadın,” dedi.

Greenwich Hotel'in avlusunda üç saatten fazla süren bir toplantıda, yaratıcılar Josh Hald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg bu “Cobra Kai” vizyonu ile onu ele geçirdi. Sadece bir nostalji oyunu değildi. Yeni nesil karate çocukları da sunmak istedi.

Macchio, “Miguel, bu gelecek nesil – ve ebeveyn – Miguel, Samantha ve ebeveyn hakkında konuşmaya başladıklarında,” dedi Macchio, “Kendimi önlemeye başladım.”

Şimdi, altı mevsim sonra, San Fernando Vadisi'ndeki “Karate Kid” olaylarından yaklaşık 30 yıl sonra oynayan “Cobra Kai” Perşembe günü Netflix'te son beş bölümünü yayınlayacak. Macchio ve Zabka'nın başrolü oynadığı dizi, Johnny'ye 1980'lerde lütufla düşmesi ile perili olan, ancak Cobra Kai Dojo'yu rekabetini yeniden açarken yeni bir amaç bulan ölümcül bir baba olarak başlayan yeni bir lens oluşturuyor. tekrar Daniel ile parladı.

Macchio, Long Island'daki evinden yakın zamanda yapılan bir çağrıda, “Bu 80'lerin tüm filmlerine ve tezahüratlara ve gözyaşlarına sahip ve hala bir tür” Cobra Kai “ile görüyor” dedi. Siyah bir tişört, fermuarlı kapüşon ve birkaç büyük siyah kulaklık giyiyordu ve hala arka bahçede birkaç hastalık yapmanın çatışmalara karşı bir istikrar yarattığını gördü.

“Asla gerçek bir kavgaya gitmedim,” dedi Macchio. “Bunu filmler için kurtarıyorum. Ben böyle savaşçı değilim. Müzakere etmeyi tercih ederim. “

“Cobra Kai” sona ermesine rağmen, Macchio 30 Mayıs'ta piyasaya sürülecek bir sonraki “Karate Kid” filmi “Karate Kid: Legends” da yetişkin bir Daniel rolünü tekrarlayacak. (Jackie Chan, “Karate Kid” 2010 filminden bir figür olan Bay Back Han olarak da geri döner.) “Cobra Kai” olaylarından üç yıl sonra bir genç Kung Fu Prodigy, Li Fong (Ben Wang) takmaya çalışır Pekin'den New York'tan yenilerine taşındıktan sonra annesiyle birlikte. Daniel ve Bay Han ile akıl hocaları olarak karate yarışmasına girer.

MacChio, parçalayıcı ve sosyal olarak konuşuyordu; 63 yaşındayken hala gençleri ve figürünün cazibesini büyük gözlerle geçirdi. Ayrıca, garajına park ettiği ve zaman zaman sürdüğü 1984 filminden 1947'den itibaren Sarı Ford Convertible'a sahip.

Macchio, “Cobra Kai” de Daniel için daha az kahramanca bir rol üstlenmenin nasıl bir şey olduğunu açıkladı, bu da onu franchise'a ve ideal ölümünün Daniel için nasıl olacağını söyledi. Bunlar konuşmadan işlenmiş alıntılardır.

“Cobra Kai” Perşembe günü altı mevsimden sonra sona eriyor. Nasıl hissediyorsun?

Harika hissediyorum, çünkü bu ne zaman oluyor? Bir franchise'da yeni bir fandom ve yeni nesil hayranlar oluşturmadan önce 34 yıldan kalma bir filme dayanan bir gösteri. Doğru zamanda iniyor ve karşılamasını karşılıyormuş gibi geliyor. Dünyanın dört bir yanındaki hayranları, Johnny ve Daniel'i ve iniş için tüm karakterleri görmeyi dört gözle bekliyorum.

Setteki son gün nasıldı?

Bana daha az veda ve “bir dahaki sefere kadar” dedi. Bu kavgalar, kaza ölümleri ve tüm bu milyonlarca karakterle her yerde ve “Cobra Kai” kadar büyük olarak, hala Daniel ve Johnny'nin rekabetinden ve şimdi dostluktan doğdu. Ve bu, hayatı taklit eden sanatı taklit eden bir tür yaşam – Billy ve ben hiç rakip olduk, ama asla bugün olduğu kadar yakın değildik.

Yıllardır birçok “karate çocuk” pinoff önerileri için hayır dediniz. Bu ne yaptı?

Benim için en önemli şeylerden biri, Pat Morita Miyagi karakterinin tüm seride dokunmasını istememdi. Pat Morita'nın performansı olmadan bugün bu konuşmayı yapmayacağız. Filmin bu karakter olmadan yelken açtığını sanmıyorum. Bu yüzden bunu korumak istedim.

Hatırladığınızı hatırladığınız belli bir an var mı: “Daniel Larusso bunu kesinlikle yapmaz” mı?

Bu sezonun 5. bölümünde Daniel Johnny'nin yüzüne koyduğu bir sahne var. Ve dedim ki, “Gerçekten haklı olmalı.” Ve dediler ki: “Eh, dengesiz, bu şeyler gidiyor”, ama bu sadece bir tartışma değil çünkü William için harika bir sahne: Geri döndü, ama güzel olanı yapmıyor. Büyümesini gösterir. Yeterince haklı olup olmadığımızı tam olarak kabul edip etmediğimizi bilmiyorum, ancak günün sonunda sahneyi çevirdik. İşe yarıyor. Kurtuluş var. Ama daha sıcak olmasını istedim, bu yüzden neden vuracağı bir soru sormadı.

Yeni bir çocuğu izlemek nasıldı? Xolo Maridueña, etkili Daniel rolünü Miguel olarak mı oynuyorsun?

Yaşlı adam olmayı sevmiyorum, ama o zamanlar size hikayeler anlattığımda hoşuma gidiyor ve hepsi eğiliyor ve onları duymayı seviyorlar. Ve onun ahlakından oldukça ilham alıyorum – Miguel'in kafa bandına nasıl koyduğunu burada durduğumu hatırlıyorum. Xolo, heyecanla ayakkabılarından yeni çıktı ve tıpkı şöyle oldu: “Vay canına, doğmadan önce bu arka bahçe çitlerindeydim. Ve şimdi sana çitleri nasıl boyayacağını ve arabayı nasıl uyandıracağınızı öğreteceğim. “Şovun başlarında gerçekten duygusal hale geldiğim tek zaman.

Konforlu bir tavan gibi gerçekleştirdiğiniz “Karate Kid” yeniden birleşme projesi mi yoksa hala zor mu?

İkisi birden. Bu rahat bir tavan çünkü içeri girdiğimde bu benlik güvenini hissediyorum çünkü kimsenin daha iyi bilmediğini hissediyorum çünkü her şeyi deneyimledim. Ama öte yandan, taze tutuyor musunuz? Bizi tekrarlamadığımda “Cobra Kai” de kesinlikle bazı bölümler var, ancak aynı şehirde olmamak ve aynı spor hakkında aynı argümana sahip olmak zor. Zorluk buydu.

Nasılsın ve Daniel'i sevmiyor mu?

Mümkün olduğunca çok eğri top için çok daha analitik ve hazırım. Tam bir kontrolör değilim, ama bir şey dinlemeyi ve atlamadan önce sindirmeyi seviyorum. Ama Daniel – çünkü onu çok daha eğlenceli hale getiriyor – önce atlar ve daha sonra etkileri halleder.

Ailesinin, annesinin, Miyagi'deki akıl hocası olduğu anlamında çok benzeriz. O, savunmasız ve yine de açık ve olumlu olan iyi yürekli bir insandır. Buna inanmak istiyorum.

Ayrıca gerçek hayatta iyi bir adam olma çağrısı var.

Her zaman şaka yapıyorum, eğer benimle bir tane yaparsan, “gerçek Hollywood hikayesi” gibi olduğum için bir dakika gibi olurdu. Ama bu gerçekten doğru değil. Kesinlikle çarpmalar ve siğiller var. En büyük hatam, bazen bir durum üzerinde kontrolden çıktığımda veya bir şeyden veya endişeden korktuğumda, kararımın en iyisi olmadığını söyleyebilirim.

Gelecekte daha fazla “Karate Kid” Schürro -spin -soffs mısınız yoksa bu film sona erecek mi?

Dinle, 1980'lerin son “Karate Kid” filmini bitirdiğimde benim için son olduğunu söyledim. Bu yüzden asla söylememeye asla demeyeceğim. “Karate Kid: Legends” iyi yaparsa, iki veya üç yıl içinde bir “Cobra Kai” filmi izlemek istiyorum. Karakterlere doğru olmanın, bir hikayeyi nesiller boyu açacak şekilde sürmenin bir yolu olduğu sürece, bir konuşmaya açık olurdum.

Karakterinizin nasıl öldüğünü seçmeniz gerekiyorsa – – –

—— Ultimate Spider Tornado Kick ile bir uçurumdan.