Randall Park, LA'da araba kullanmayı sevdiği Kendrick Lamar rotasında

anKeRcKO

Yeni Üye
Randall Park'a ilk kez Netflix 'Yeni Suç Serisi “The Residence” da bir FBI ajanı oynaması istendiğinde, ilk düşüncesi miydi?

Marvel Sinematik Evreninde ajan Jimmy Woo olarak tekrar eden bir rolü olan ve “Wandavision”, “Ant-Man ve The Wasp” ve “Ant-Man ve Wesp: Quantumania” bölümünde yer alan 50 yaşındaki Park, “Aynı şeyi yapmak istemedim” dedi. “

20 Mart'ta yayınlanan “konut” senaryosunu okuduktan sonra düşündü. “Bunu düşünmeyi bırakamadım,” dedi. Ve Uzo Aduba'nın başrolde oynayacağını öğrendiğinde: “Dedim ki:” Aman Tanrım, evet, bunu kesinlikle yapmak istediğimi biliyorum.

Ancak, gerçek hayatta iyi bir gizli ajan olup olmayacağından emin değil.

“Şey, belki baskı altında olduğum için,” dedi. “Ama öte yandan,” diye ekledi, “Asla gerçek bir silah tutmadım.”

Karısı aktris Jae Suh Park ve 12 yaşındaki kızı Ruby ile birlikte yaşadığı Los Angeles Studio City Viertel'deki evinden telefon görüşmesinde, anavatanı Los Angeles'tan esinlenen favorilerin bir listesini paylaştı. Kore yeri, en sevdiği koşu rotaları ve kesinlikle her şeyi verdiği yerel olarak üretilen baharat içerir. Bunlar işlenmiş özlerdir.

Los Angeles

Son yangınlar nedeniyle kafamda çok şey vardı ve sadece çok seyahat ediyordum ve evde özledim. LA birçok yönden kötü bir üne sahip. İnsanlar buna yüzeysel veya çok Hollywood diyorlar, ancak LA Hollywood'dan çok daha fazlası. Farklı yerleşimlere ve farklı deneyimlere sahip büyük bir şehirdir.

Kobawoo

Üniversitemden beri Koreatown'daki bu restoranda bu restorana gittim. Bosam adlı bir tabakta uzmanlaşıyorlar, bir dizi ekipmana sahip bir domuz eti tabağı: lahana, turp, fermente karides ve sarımsak. Los Angeles'taki en sevdiğim restoranlardan biri.

Kendrick Lamar tarafından 'Dodger Blue'

Genel olarak hip-hop'un büyük bir hayranıyım, ancak son on yılda gerçekten iyi bir şey bulmak zor oldu ve bana geldiğim dönemi hatırlatıyor. Kendrick'in gerçekten söyleyecek bir şeyi var ve ona bir hikaye anlatıcısı kadar hayranım. “Dodger Blue” beni bir ruh haline götürüyor ve duyurken sokaklarda yukarı ve aşağı gitmeyi seviyorum.

Tony Tulathimutte tarafından “Reddetme”

Şu anda okuyorum. Bunu düşünmeyi bırakamıyorum. Sosyal medyada olmayan – aktif olarak internetten uzak durmaya çalışan biri – internetin bu karanlık bölgelerine çok korkutucu, ama aynı zamanda çok komik ve garip ve bir şekilde üzücü bir içgörüdür.

Hamilton Lisesi

1992'de mezun oldum ve olduğum kişi için biçimlendiriciydi. La Rams'ın gerçekleştiği bir zamanda, tüm ırklardan ve sosyo -ekonomik geçmişe sahip çok çeşitli arkadaşlarım vardı. Bu benim rahatlık alanım.

Makara

Malibu'daki Pasifik Kıyısı Otoyolu'nun önündeki bu deniz ürünleri restoranı Palisades Ateşinde yok edildi. Pandemi sırasında ailemin favorilerinden biri oldu. Telefonlarımızdan birinde bir şeyler izlerken arabada birlikte yemek yiyoruz. Bizim için bir gelenek haline geldi ve biz de Covid'e devam ettik. Biz orada personel tanışmıştı. Yangınlar geçtiğinde, işi olmayan tüm bu güzel insanları düşünmek zordu. Tekrar inşa etmeyi planladığını duyuyorum; Umarım.

“Harry Sally ile tanıştığında”

Tipik Roma Com ve Ali Wong ile yaptığım 2019'dan film olan “Her Zaman Benim Olmak” için büyük bir ilham kaynağı oldu. Böyle harika çizgiler var – “Sahip olacağım!”

Boon Chili Yağı

Los Angeles'ta özel bir Tayland aşçısı tarafından yaratıldı ve sadece küçük partiler halinde üretildi. Gerçekten lezzetli, dumanlı ve beceriksiz, Asyalı insanların sevdiği şekilde biraz balık avı. Her şeye koydum – yumurta, burrito, erişte çorbası, pizza.

Kültür şehri

Kızım Ruby otizm spektrumunda, bu yüzden bu yardım kuruluşu kalbimde önemli. Culture City, duyusal ihtiyaçları olan insanlar için daha accomodating yapmak için etkinlik yerleri ve organizasyonlarıyla birlikte çalışır. Ruby başlangıçta teşhis edildiğinde, ilk düşüncem şuydu: “Aman Tanrım, onları nasıl onarırım? Karmaşık zalim dünyaya nasıl daha hazırlıklı hale getirebilirim? “Ama kültürün dünyayı doğurduğunu seviyorum:” Dünyayı nasıl daha accominging ve Ruby için hazırlayabiliriz? “

Koşma

Geçen Kasım ayında New York Maratonu'nu çalıştırdım ve antrenmandan o kadar çok keyif aldım ki neredeyse her gün koşuyorum. Koşmayı seviyorum. Meditasyon gibi çok kişisel bir şey. Ben benim bölgemdeyim; Beni sakinleştiriyor; Beni rahatlatıyor ve aynı zamanda bana meydan okuyor. Manhattan Plajı'nda ya da UCLA kampüsünün kapsamına veya Santa Monica ve Venedik'teki plajda koşmayı seviyorum.