Rıdvan Dilmen Murat Kosova’yı Uyaran Rejiye Canlı Yayında Küstü!

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi B Kümesi ikinci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ligue 1 temsilcisi Rennes ile karşı karşıya geldi. Güçlü gayretten 2-2 birliktelikle ayrılan Sarı-Lacivertliler, kümede 2. sırada yer aldı. Müsabakanın akabinde TV 8,5 kanalında yayınlanan %100 Futbol programında tahlil yapan Rıdvan Dilmen, canlı yayında rejiye küstü.

“Ne oldu Murat, bir şey mi oldu?”

Maç sırasında Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus’un yaptığı taktiksel değişiklikleri anlatan Rıdvan Dilmen, yerinden kalkarak Sarı-Lacivertliler’in 11’inin bulunduğu ekranın başına gitti. Açıklamarına devam eden ünlü yorumcu, bir anda Murat Kosova’ya dönerek “Ne oldu Murat, bir şey mi oldu?” diye sordu.

“Gelsinler yapsınlar bu biçimde”

Rıdvan Dilmen’in sorusuna karşılık olarak Murat Kosova ise “Görüntülü tahlile geçme konusunda baskı da yukarıdan” sözlerini kullandı. Bunun üzerine sonlanan Rıdvan Dilmen, “Gelsinler yapsınlar bu biçimde, ben ne yapayım! Geçsinler imajlı tahlile devam edeliz.” dedi.

Kosova: “Benim yanlışım, özür dilerim”

Dilmen’den gelen reaksiyon üzerine ortamı yumuşatmak isteyen Kosova, “Buyrun hocam” dese de ünlü yorumcu sakinleşmedi. Kosova, “Çok konum varmış da süremiz daralıyor diyorlar” formunda konuştu. Dilmen, “Burada bir şey analatacaktık biz” diye karşılık verince, “Benim yanılgım, özür dilerim” dedi.

Kosova’dan gelen özrün akabinde “Estağfurullah ancak dikkatli insanımdır, konsantrasyonum bozulur” diyen Dilmen, daha fazla devam edemeyerek, “her neyse geçelim imajlı analize” diyerek yorumunu sonlandırdı.

Kosova’nın sorularına kısa karşılıklar verdi

Bu diyalogların akabinde ekrana yansıtılan imajlı tahlilde fazla yorumda bulunmayan Rıdvan Dilmen’in Murat Kosova tarafınca yöneltilen sorulara kısa karşılıklar vermesi dikkat çekti.

Sosyal medyada gündem oldu

Rıdvan Dilmen ile Murat Kosova içinde canlı yayında yaşanan bu olay kısa müddette toplumsal medyada yankı buldu. Rıdvan Dilmen toplumsal medya platformu Twitter’da gündemdekiler ortasına girdi.