“Saturday Night Live” şimdiden seçimleri dört gözle bekliyor

anKeRcKO

Yeni Üye
Haberler ve Siena College'ın yeni bir anketi, seçmenlerin 2024 başkanlık seçimlerine giden aylarda Başkan Biden hakkında çeşitli endişeleri olduğunu ortaya çıkardı. Ancak “Saturday Night Live”, Biden'ın destekçilerinden bazılarına – ya da en azından onları canlandıran oyunculara – bu korkuları giderme ve onun göreve devam etmek için çok yaşlı olmadığını iddia etme fırsatı verdi.

Bu hafta sunuculuğunu aktris Sydney Sweeney'nin yaptığı ve müzikal konuğu Kasey Musgraves'in de yer aldığı “SNL”nin açılış skeçinde, Dana Bash'le birlikte CNN'in “Inside Politics” programının bir parodisi sunuldu.

Bash'i oynayan Heidi Gardner, programına Kaliforniya Valisi Gavin Newsom'u canlandıran Michael Longfellow ile başladı.

Longfellow, “İnsanların başkanın yaşını önemsediğini anlıyorum ama asıl önemsemeleri gereken şey onun sicili.” dedi. “Joe Biden'ın Amerika için yaptıklarına bakın. Tarihteki diğer başkanlardan daha fazla istihdam yarattı. Enflasyon düştü. Shamrock Shake geri döndü ve Beyoncé ülkede. Teşekkürler Joe.”

Gardner, Biden'ın gençlik gücünden yoksun olabileceğini öne sürdüğünde Longfellow, onunla sınır konusunda yaptığı görüşmeden yeni döndüğünü söyledi.

Longfellow, “Tabloları, tabloları ve PowerPoint sunumları vardı” dedi. “Apple Vision Pro'da kendi programladığı etkileşimli bir AR ekranı vardı. Yazılım beta aşamasında olabilir ama adam alfa aşamasında.”

Gardner, “Bu kişinin, insanların Uykulu Joe dediği adamla aynı kişi olduğundan biraz şüpheliyim” dedi.

Longfellow, “Eh, onun uyuması gerekiyor, Dana,” dedi. “Ama uyurken bile aktif. Geçen gün şekerleme yapıyordu ve ben ona beyzbol topu fırlattım ve o da bunu Uyanış'taki De Niro gibi yakaladı. Yıldırım hızında.”

Beyaz Saray basın sözcüsü Karine Jean-Pierre'i canlandıran Ego Nwodim, Biden'ı “şimdiye kadar tanıdığım en enerjik adam” olarak tanımladı.

Biden'ın programından bazı bölümleri gösterdi; bunlar arasında sabah 7'de SoulCycle dersine giriş (“Ve ben bir tane almaktan bahsetmiyorum” dedi. “O yönetiyor”) ve sabah 8:30'da hızlı bir satranç oyununa giriş de vardı. 8:32 ile kazandı.

Diğer konuklar arasında İç Güvenlik Bakanı Alejandro Mayorkas rolündeki Marcello Hernández (Biden'a “canavar moduna geçmesini” söyleyen ve ardından “sınır duvarının tepesine park etti”) ve Golden State Warriors'ın uzun forveti Draymond Green rolündeki Devon Walker da vardı (” Bu “İnsan o kadar yükseğe zıplayabiliyor ki tahtadan bir dolar aldığını ve arkasında biraz bozuk para bıraktığını gördüm.”

Sonunda Longfellow, FaceTime görüşmesiyle başkanı programa çıkarmaya çalıştı. Programın yerleşik Biden taklitçisi Mikey Day ile temasa geçti ve ona şunları söyledi: “Hey, bekle, sadece sesi açacağım – sadece bir düğme bulmam gerekiyor.” Bu sözlerle aramayı hemen sonlandırdı.

Keşke bu haftanın taslağını görebilseydik

Aktör Bowen Yang'ı gizlice heteroseksüel ve muhtemelen Sweeney ile romantik bir ilişkiye açık olarak tanıtan bu film bölümü büyük ölçüde iyi. Yang'ın meslektaşlarıyla göğüslerini yumrukladığını veya yoğun bir çevrimiçi atış oyunu turuna katıldığını görmek eğlenceli. Yine de Day'in burada “Sydney Sweeney Todd” adlı müzikal skeç parodisi için önerdiği tek kullanımlık sahneden ne yapılabileceğini her zaman merak edeceğiz. Eh, belki gelecek hafta “Merrily We (Josh) Brolin Along”u alırız.

Hafta Sonu Güncellemesi Haftanın Şakaları

Hafta Sonu Güncelleme masasında sunucular Colin Jost ve Michael Che, Başkan Biden ve eski Başkan Donald Trump'ın güney sınırına yaptığı düello ziyaretlerini ve Mitch McConnell'in Cumhuriyetçi Senato liderliğinden istifa edeceğini duyurmasını tartıştı.

Jost başladı:

Başkan Biden Perşembe günü güney sınırını ziyaret etti ve buranın suçlular ve tecavüzcülerle dolu olduğunu görünce dehşete düştü. [His screen shows picture of Trump.] Doğru, hem Biden hem de Trump aynı gün sınırı ziyaret etti. Bu, tüm zamanların en tuhaf romantik komedisine hazırlık gibi görünüyor. [His screen shows a fake poster for a movie with Biden and Trump called “You’ve Got Migrants.”] Ziyaretin en sevdiğim kısmı parmaklıklar ardında çok güzel görünen Trump'ın nihayet baş düşmanları olan göçmenlerle yüzleşmesiydi. Ve ona oldukça zor bir mesaj verdiğine inanamıyorum, bak. [He played a portion of a video of Trump waving and saying, “They like Trump, can you believe it?”] Hayır, buna inanamıyorum. Göçmenler seni sevmiyor. Bu nehre ulaşmak için binlerce mil yürüdüler. Ve muhtemelen şöyle düşünüyorlar: Trump kostümü giyen bu tuhaf adam bizi ülkeye davet mi ediyor?
Che şöyle devam etti:

Orta Doğu haberleri için burada kalan Mitch McConnell, Senato Cumhuriyetçi liderliğinden istifa edeceğini duyurdu. McConnell yaklaşık 20 yıldır partinin lideriydi, ancak siyasete ilk kez 1968'de şeytana karşı bir keman yarışmasını kaybettiğinde dahil oldu. Pek çok kişi Donald Trump'la olan zayıf ilişkisi nedeniyle ayrılacağını söylüyor. Ancak dürüst olun, birinden nefret ediyor olmanız o kişiyle hala çok başarılı bir iş ilişkisine sahip olamayacağınız anlamına gelmez. [He turned and smiled to an off-camera Jost]
Jost'un cevabı şöyle oldu:

Neredeyse benimle ilgiliymiş gibi hissediyorum. Burada “12 Yıllık Esaret” filmini izledikten sonra sinema salonundan ayrılırken görülen Mitch McConnell, Kasım ayında istifa edeceğini duyurdu. Onun yerini Senato'daki mevcut 2 numaralı Cumhuriyetçi alacak: saldırı tüfeğine sahip donmuş bir embriyo. Kör bir kadının mobilyalarını yeniden düzenledikten sonra burada görülen Mitch McConnell, Senato katında istifasını duyuran dokunaklı bir konuşma yaptı, bu da açıkçası Mitch McConnell'e hayran kalmamı sağladı – burada annenin bebek bezi parası için kanını sattığı bekar bir anne gibi görülüyor.