Servet Yardımcı’dan yayın ihalesi açıklaması

BOTR

Aktif Üye
Avrupa Ligler Birliği 39. Genel Konseyi İstanbul’da gerçekleşecek. Genel konsey öncesinde Avrupa Ligler Birliği temsilcileri ve kulüp liderleri yemekte bir ortaya geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Lideri Servet Yardımcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TFF’yi sağ salim limana yanaştırmak istiyoruz

TFF Başkanlığına aday olacağı tarafında sorulan soruya Yardımcı “Nisan başında Nihat Liderimiz ve kimi arkadaşlarımız istifa ettiler. nazaranvini devam ettiren arkadaşlarımızla emaneti teslim aldık. 2 ay daha sonra olacak seçime bizim sorumluluğumuz problemsiz sükunet ortasında TFF’yi sağ salim bir biçimde ortasında bulunduğumuz gemiyi selametle limana yanaştırmak istiyoruz. Bizim bütün gayemiz o. Bu süreci kulüpler birliği liderimiz ve öbür kulüp liderlerimizle birlikte istişare ortasında gdolayıyoruz. Bu seçimde Türkiye futbol ailesine yakışır bir seçim ortamı oluşturmak için çabalıyoruz.”

Yayın ihalesi hakkında açıklama

Merakla beklenen yayın ihalesi konusunda Servet Yardımcı “Görüşmelerimiz olumlu ilerliyor. Tüm futbolseverlerin merak ettiği soru bu. En kısa vakitte bu merakı gidermek için çabalıyoruz. Yakın vakitte müspet haberimizi almış olursunuz. Şu anda yanlışsız yoldayız. İstişare ederek görüşmeleri yürütüyoruz” tabirlerini kullandı.

Beşiktaş’ın yanında olduğumuzu lisana getirdik

Finansal Fair-Play konusunda sorun çektiklerini söyleyen Yardımcı “Bu geçiş sürecini UEFA, Kulüpler Birliği ve TFF ile birlik birliktelik ortasında samimi biçimde çalışarak bu kuvvetlikleri aşarız. UEFA da bizim çektiğimiz zorlukları güzel biliyor. Anlayışla karşılıyorlar kâfi ki kendimizi samimi izah edelim. UEFA İdare Heyeti’nde olduğum için en son Beşiktaş ’ın sunumunda ben Beşiktaş Kulübü’nün yanındaydım. Bizler TFF olarak kulüplerimizin yanında olduğumuzu Beşiktaş’ın yanında olduğumuzu tekrar lisana getirdik. Onlar da anlayışla karşıladılar. Negatif bir sonuç beklemiyorum.” dedi.