Sinan Vardar, Tayyip Talha Sanuç’un Beşiktaş’a Transferini Anlattı

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Spor Toto Muhteşem Lig grubu Adana Demirspor’da sergilediği performansla transferin gözdesi olan, Belçika grubu Oostende ile Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da istediği Tayyipm Talha Sanuç’un yeni kadrosu Beşiktaş oldu.

Tayyip Talha Sanuç transferiyle ilgili bilgileri Fotomaç Gazetesi Müellifi ve Beşiktaşlı iş insanı Sinan Vardar yazdı.

“Belçika grubu ile anlaşmak üzere olduğunu söylemiş oldu”

Vardar, “Transferin son birkaç gününde Tayyip Talha Sanuç’un Beşiktaş’a kazandırılmasında ben de elimden geldiği kadar katkıda bulunmaya çalıştım. Faik Çetiner ile birlikte Eko Türk TV’de her hafta salı akşamları yayınlanan Bizim Stadyum’da bu haftaki konuğumuz Adana Demirspor Lideri Murat Sancak’tı. Çok sevdiğim dostum Murat Sancak, program sırasında Tayyip Talha transferi için Belçika kadrosuyla anlaşmak üzere olduğunu söylemiş oldu. Ben de sevgili lidere Beşiktaşlıların, Tayyip Talha’yı grupta görmek istediklerini vurgulayarak Beşiktaş’a öncelik vermesini söylemiş oldum. Bizim Stadyum’da Murat Beyefendi dobra dobra bu transferde yaşananları anlattı” dedi ve ekledi:

İbre adım adım Beşiktaş’a döndü

Bu transfer için 1.5 aydır Beşiktaş’la görüştüğünü fakat Beşiktaş’ın cebinde ‘akrep’ olduğunu vurguladı. Tayyip Talha için Fenerbahçe de devredeydi.Belçika Kulübü, peşinatta yan çizip, Serdar Dursun, Adana Demirspor’a gitmek istemeyince ibre Beşiktaş’a döndü.

“Sancak’tan şahsen istedim”

Murat Sancak’tan Tayyip Talha Sanuç transferini şahsen istedim. Genç ve yetenekli bir oyuncunun Beşiktaş’a kazandırılması için lider ve idareye katkı sağlamak istedim. Murat Sancak, tüccar liderlerin haricinde saygın bir profil çiziyor. Murat Sancak isteseydi Tayyip Talha transferinde ortamı kızıştırabilir ve bu transferde kulübünün kasasına iki katı para kazandırabilirdi.

Tayyip Talha Sanuç kimdir?

Tayyip Talha Sanuç 17 Aralık 1999 tarihinde Karabük’te dünyaya geldi. Birinci profesyonel maçına 2 Haziran 2017 tarihinde Karabükspor formasıyla çıktı. Akabinde Adana Demirspor’a transfer olan Tayyip Talha Sanuç, burada 4 dönem forma giydi.

Stoper mevkisinde forma giyen Tayyip Talha, muhtaçlık halinde sağ bekte de nazaranv alabiliyor. 1,88 boya sahip oyuncu, sağ ayağına hakimdir.