Siopis’e Tokat Atan Cyle Larin Özür Diledi: “Bir An Kendimi Kaybettim”

BOTR

Aktif Üye
Harika Lig’in 31. haftasında oynanan ve 1-1 birliktee biten Trabzonspor-Beşiktaş maçında Manolis Siopis’in kendisini çekmesi daha sonrası Yunan oyuncuya tokat atan ve kırmızı kart bakılırsan Cyle Larin özür diledi.

Larin maç sonu özür diledi

Fanatik’te yer alan habere göre; kadro arkadaşları ve teknik takımın bu hareketinden dolayı reaksiyon gösterdiği deneyimli futbolcunun, maç sonunda özür dilediği bildirildi.

“Çok üzgünüm ve kendime yakıştıramadım”

Larin’in, soyunma odasında, “Bir an kendimi kaybettim. Ne yaptığımı daha sonradan fark ettim. Çok üzgünüm ve kendime yakıştıramadım. Özür dilerim” dediği kaydedildi.

Cyle Larin, bir durum sırasında kendisini formasından sert biçimde çeken Siopis’e tokat atması daha sonrasında kırmızı kart görmüştü.

Valerien Ismael: “Bu kabul edemeyeceğim davranış”

Larin’in özründen daha sonra devreye giren Valerien Ismael’in, “Önce bu kabul edemeyeceğim davranışı bulunduğun oyuncudan özür lisana. Beşiktaş , özel kulüp. Herkese centilmenliği ile örnek olmalı.

“Herkes profesyonel davranmalı”

Burada olan her insanın bu his ortasında olmasını istiyorum. Koşullar ne olursa olsun herkes profesyonel davranmalı. Aksi durumda alana çıkacak kimse kalmaz!” formunda sert çıkıp yol gösterdiği açıklandı. Öte yandan Kanadalı futbolcunun 10 dakikada oyun dışı kalması daha sonrasında idarenin Larin’e 50 bin Euro para cezası vermesi bekleniyor.