Sivasspor Teknik Yöneticisi İstek Çalımbay Açıklama Yaptı

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Alanyaspor ile karşılaşan ve eşleşme sonunda finale yükselmeyi başaran Demir Küme Sivasspor’da Teknik Yönetici İstek Çalımbay, Radyospor’un canlı yayın konuğu oldu. Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Çalımbay, kıymetli açıklamalarda bulundu.

“Neler yapabileceğimizi herkese gösterdik”

İstek Çalımbay şunları söylemiş oldu: “Lige birinci başlayan ve en son bitiren grup olacağız. Taraftara fazlaca teşekkür ederim. Onların takviyesi olduğu vakit neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Alanyaspor en epeyce maç oynadığımız ekip. 4 maç oynadık. Onları elemek, yenmek kolay değil. Bu niçinle oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok uygun bir iş çıkardılar.”

“Soyunma odamıza gelip bizden özür diledi”

“Efecan maçtan daha sonra hakeme bir şeyler söylüyordu. Kırmızı kart görmesin diye onu tutmaya çalıştım. daha sonra soyunma odamıza geldi bizden özür diledi”

“Sivasspor tarihinde birinci kere final oynuyor”

“Sivasspor tarihinde birinci kere final oynuyor. Çok gergindi o niçinle hayli zorlandık. Kayserispor ile oynamaktan memnunuz. Kupa almak istiyoruz. İstanbul’da en epeyce Sivaslı var. Taraftar dayanağıyla kupayı almak istiyoruz.”

“Ligin son maçını da Kayserispor’la oynayacağız; üç gün daha sonra kupa finalinde oynayacağız. O niçinle lig maçında birtakım arkadaşlarımızı dinlendireceğiz. Henrique çocuğu niçiniyle ayrıldı. Yatabare cezalıydı. Eksiklerimiz vardı. Fakat biz mazaret gözetmeden finale çıkacağız ve kazanacağımıza inanıyorum. Kadromla gurur duyuyorum. Kupayı alırız ya da almayız; ancak biz güç şartlarda büyük iş yaptık. Oyuncularımla gurur duyuyorum”

“En yeterli takım Beşiktaş’ta”

Deneyimli teknik adam, seneleraca kaptanlığını yaptığı ve teknik yönetici olarak da çalıştığı Beşiktaş’la ilgili olarak, “Beşiktaş fazlaca yeterli bir takıma sahip, en güzel takım Beşiktaş’ta; bu takımla hayli daha düzgün yerlerde olması gerekir. Yeni teknik yöneticisi tanımıyorum; lakin başarılı olmasını temenni ederim” dedi.