Sivasspor’un geç futbolcusu Özkan Yiğiter’den final açıklaması

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR – HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı final birinci maçının hazırlıklarına Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek’te bulunan bir otelde devam eden Sivasspor’da genç futbolcu Özkan Yiğiter, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

“Finale çıkmak istiyoruz”

Ziraat Türkiye Kupası yarı final birinci maçında deplasmanda Alanyaspor ile çarşamba günü oynayacakları maçta avantajlı bir skor elde etmek istediklerini söyleyen Özkan Yiğiter, “İlk maçtan alacağımız avantajlı skor ile evimizdeki rövanş maçında da yeterli oynayarak kupada finale çıkmak istiyoruz” dedi.

“Sürekli oynamak istiyorum”

Amaçlarından de bahseden 22 yaşındaki sportmen, “ilk vakit içinderda Sivasspor’un daima oynayan oyuncusu olmayı hedefliyorum. Vakit zaman forma bahtı da buluyorum. En düzgün biçimde çalışarak baht geldiğinde bunu değerlendirmeye çalışıyoruz. Altyapılardaki sportmenler da epeyce çalışmalı. Çok çalışarak eksiklerini gorerek bunların üzerine ağırlaşarak çalışmalarını sürdürmeleri gerekmekte” tabirlerini kullandı.

“Elimizden geleni yapacağız”

Üstün Lig’de son haftalara yaklaştıklarını söyleyen Yiğiter, “Kupada gayelerimiz var. Ligde de düzgün gidiyoruz. Bu yüzden hayli uygun çalışıyoruz. Döneme Avrupa maçları niçiniyle erken başladık. Akabinde toparlandık. Ligi âlâ bir biçimde bitirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Özkan Yiğiter’den İstek Çalımbay açıklaması

Teknik Yönetici İstek Çalımbay’ın gençlerle ikili diyaloğunun âlâ olduğunu da söyleyen Yiğiter, daima irtibat halinde olduklarını, eksik kaldıkları istikametler konusunda genç oyuncuları daima uyardığını ve gelişmeleri konusunda yardımcı olduğunu kelamlarına ekledi.