‘SNL’, düşen Çin casus balonuna komik bir ses veriyor

anKeRcKO

Yeni Üye
Cumartesi öğleden sonra bir Çin casus balonunun fırlatılması, Amerika’nın balonun Amerika Birleşik Devletleri hava sahasında günlerce süren yolculuğuna olan saplantısını sona erdirdi ve sadece birkaç saat sonra Saturday Night Live’a açılış skeçi için karşı konulmaz bir şekilde güncel bir konu sağladı.

Bu hafta sonu Pedro Pascal’ın sunuculuğunu yaptığı ve müzikal konuğu Coldplay’in yer aldığı “SNL” şovu, sunuculuğunu TV muhabiri Katy Tur’u oynayan Chloe Fineman’ın yaptığı bir MSNBC şovunu yayınlamaya başladı.

Fineman, “Bu gece uzun ulusal kabusumuz sona erdi,” dedi. “Balon bizde.”

Sonunda balonun nasıl düşürüldüğünü açıklayan Kenan Thompson’ın canlandırdığı bir Pentagon yetkilisini tanıttı.

Thompson, “Balon bir şekilde West Coast anti-balon savunma sistemimiz Seattle Space Needle’ı geçmeyi başardı” dedi. “Ama oraya vardığında, gelişmiş izleme teknolojimizle onu gözlemleyebildik. Yürümek gibi.” Bunun üzerine Thompson sadece kendisine baktı.

“Neden onu hemen düşürmediğimize dair sorular olduğunu biliyorum. Ama insanların üzerine düşmesin diye kıyıya çıkana kadar beklemek istedik.”

“Ya da ssh-ssh-ssh-ssh,” diye devam etti, sönen bir balon sesi çıkararak, “ve arabama in.”

Fineman ikinci bir konukla röportaj yapmaya devam etti: Atlantik Okyanusu’nun serin sularında yüzerken pek mutlu görünmeyen Bowen Yang’ın canlandırdığı balonun kalıntıları.

“Beni yakaladın,” dedi Yang kuru bir sesle. “Tebrikler, bir balon düşürdünüz.” İnanamayarak ekledi, “Sizi dört gün eğlendiriyorum ve sonra Biden tarafından mı vuruluyorum? Joe’nun Usame’si olduğuma inanamıyorum.”

Yang, Fineman’ın genişliğinin üç otobüs kadar olduğunu açıklaması karşısında irkildi. “Tamam, ah,” dedi. “Ben bir balonum, yani bu benim bedenim. Otobüslerde birisinin genişliğinizi nasıl ölçmesini istersiniz? Üzgünüm kamera hazır değilim.”

Ayrıca insanları utanç verici bir şekilde gözetlemeyi de reddetti.

“Benden?” diye sordu. “Bir balon mu? Herkes sürekli gözetim altında ama bu her zaman ‘balonu vur’ ve asla ‘Alexa’nın fişini çekme’. Verilerinizi bu kadar önemsiyorsanız, neden tüm banka şifrelerinizi Notes uygulamasında tutuyorsunuz? %10 kadar Fransız olup olmadığınızı anlayan bir şirket. Ama je suis sadece bir balon.”

Ancak görüşmenin sonunda Yang bu iddiadan vazgeçmişti.

“Burada istenmediğimi açıkça belirttin, çok iyi iş çıkardın,” dedi. “Ama sana bir şey söyleyeyim: Bu Çin casus balonunu kaçıracaksın – yani normal bir balon. Lanet olsun. Pekala, her neyse, zaten verileriniz elimizde.”

Haftanın Sahte Film Fragmanı

Pascal, PlayStation serisine dayanan HBO zombi gerilim filmi The Last of Us’ın bir hit olmasına yardım ettikten sonra, SNL’nin prestijli bir distopyada geçen bir sonraki video oyunu için kendi önerisi var -Drama dönüştürülebilir: “Mario Kart”

Pascal’ın kırmızı kemikli Nintendo tesisatçısı, Mario ve Fineman’ın sürekli olarak nesli tükenmekte olan aşkı Prenses Peach olarak oynadığı bu fragman sahte olsa da, gerçek oyunun mekaniği hakkında oldukça bilgili. Ve Pascal’ın boğuk sesli Mario yorumu, role, diyelim ki Chris Pratt’ın yorumundan daha fazlasını getiriyor.

Haftanın tıp sorunu

Bu hafta sonu şovundan Pascal’ın komedi yelpazesinin kanıtı olarak gösterebileceğimiz epeyce eskiz olsa da, haftalarca komada kaldıktan sonra bir hastane yatağında uyandığı ve garip bir sesle konuştuğu bu eskizin altını çiziyoruz. kulağa Julia Garner’ın Inventing Anna’daki Anna Delvey versiyonu gibi geliyor. (Eskizde Thompson tarafından canlandırılan bir karakter, Pascal’ın sesini yanlış bir şekilde “LA Mushmouth şeyi” olarak tanımlıyor.)

Sahne daha duygusal hale geldikçe o ve Heidi Gardner ayrılmaya çok yaklaşsa da Pascal tamamen role teslim olur. (Ego Nwodim’in bir doğum günü yemeğinde özellikle çekingen bir konuk olarak yer aldığı, akşamın son taslağı için tam olarak bir arada tutamadı.)

haftanın sahte reklamı

Super Bowl hemen köşedeyken tavuk kanatlarına acıktınız mı? Gerçekten aç? nasıl gerçekten Gerçekten aç?

Yine de, çok çeşitli gereksiz tekliflere rağmen, bu sahte reklamda tanıtılan, giderek daha korkunç hale gelen tavuk serisi Wing Pit’ten muhtemelen uzak durmalısınız. Menü seçenekleri, 39.99 $’a dört düzine kanattan 205.99 $’a 600 kanata hızla yükseliyor. (3.000 kanatlı bir “tavuk kesim tabağı” ve evinize bir beton oluk aracılığıyla akıtılan 5.000 kanatlı ve 10.000 tavuk gagalı bir yemek dahil olmak üzere daha abartılı yemeklerin fiyatları hemen teklif edilmedi.)

Hepsini katı bir bulamaç tavuk güler yüzlü ile yıkamayı unutmayın. Mutlu oyun günü!

Haftanın hafta sonu güncelleme şakaları

Hafta sonu güncelleme masasında, sunucular Colin Jost ve Michael Che, düşürülen Çin casus balonu hakkında konuşmaya devam ettiler. Diğer şakalar, Temsilci George Santos’a, borç tavanı müzakerelerine ve Afro-Amerikan Etütlerinde İleri Düzey Yerleştirme kursu için College Board müfredatının elden geçirilmesine odaklandı.

Jost başladı:

Bugün erken saatlerde bir Amerikan savaş uçağı, Amerika Birleşik Devletleri’nden geçerken görülen şüpheli bir Çin gözetleme balonunu düşürerek tarihteki en karmaşık cinsiyet açıklama partisini resmen sona erdirdi. Ve Çin için kötü haber, o bir kız. Çinli yetkililer, ABD’nin gözetleme balonunu sivil bir uçak olduğunu söyleyerek imha etme kararını kınadı. Tamam, ama sivil uçaklar bile son derece tehlikeli olabilir. [His screen shows a picture of a Spirit Airlines plane.]
Che daha sonra devraldı:

AP’nin revize edilmiş Afrikalı-Amerikalı tarih dersi, Florida yetkililerinin “sorunlu” olarak adlandırdığı birkaç siyah yazarın adını kaldırdı. Bunun yerine, onlara “iyi adamlardan biri” diyen yazarlar tarafından değiştirildiler. Milletvekili George Santos, dikkatinin dağılmaması için komite görevlerinden ayrıldığını söyledi. “İstediğim son şey dikkat çekmek” diye ekledi. Sonra tüylü bir boa içinde süzülerek uzaklaştı.
Birkaç şakadan sonra Jost, Washington’dan gelen diğer haberlere döndü:

Burada görülen ve sizin ya da sevdiğiniz birinin trafik kazasında yaralanıp yaralanmadığını soran Meclis Başkanı Kevin McCarthy, borç tavanı konusunda Başkan Biden ile bizzat görüştüklerini ve güzel bir görüşme yaptıklarını söyledi. O kadar iyi gidiyordu ki, Biden bazı gizli belgeleri kaseden çıkarmasına izin verdi.