Tamara Lawrance başka bir “hain” sezonu istiyor, ancak aktörler için

anKeRcKO

Yeni Üye
Tamara Lawrance, HBO serisi “Get Millie Black” deki başrolü devraldığında, zaten yok edildi.

İngiliz aktris son seçmeleri hakkında “Her sahneden en az 20 alım yaptık,” dedi. “Kalbin zayıflığı için değildi.”

Ancak, kayıp çocukları aramak için Jamaika'ya dönen İskoçya Yard'dan eski bir dedektifin rolü – geleneksel olarak erkek olan bir rol – her perspektiften düşünmeye değerdi.

Londra'daki evinden bir video görüşmesinde “Kırıklığını seviyorum” dedi. “Katmanlarınızdan etkileniyorum.”

Lavrance'ın annesi Jamaika'da doğdu, ancak bu Millie'nin aksanının anlaşılması kolay olduğu anlamına gelmiyordu.

Jamaikalı bir lehçe eğitmeni Fae Ellington ile çalışan Lawrance, “Bu sadece aksan değil, kişilik, yetenek, tüm düzenlemedir” dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Ve bu, adada zaman geçirdiğiniz veya kendinizi ülke tarihine daldırdığınız gerçeğinden geliyor.”

Dizi uzatılmadı, ancak Kingston sokaklarında çekim yaptıktan sonra Lawrance'ın öyle bir dileği var.

“Sezon 2 sahilde olmalı,” dedi “hainler”, tek kullanımlık kameralar ve dub reggae olan coşkusunu açıklamadan önce.

Bunlar konuşmadan düzenlenmiş alıntılardır.

Bitkisel çaylar

Karayip Gold adlı bir markayı çok seviyorum ve antimikrobiyal ve anti -enflamatuar özelliklere sahip çay karışımları üretiyor. Isırgan, karahindiba ve inci tavuk bitki – Şu anda çok sık alıyorum. Sadece gerçekten iyi yaptığını doğrulayabilirim. Geçen gün arkadaşım geldi ve “Cildin!” Diye düşündüm. “Biliyorum!”

Gerçek TV

“Hainler” beni boynumda. Sadece harika ve her zaman orada oturuyorum ve aktörler için bir tane yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Çok hain olmak istiyorum. Ben de “Aşk Kör” i seviyorum. Çok ilginç bir sosyal mesele. Bazen anlamsız şeyler onlar için çok, çok sağlıklıdır.

Dublaj

Esasen kök reggae'dir, ancak bas ve subwoofer, iyileştirici bir frekans olması gereken belirli bir Hertz'de tahmin edilir ve yoğunlaştırılır. Ve bu gerçekten büyük ses sistemlerinde çalınıyor. Onlar çok büyük, tehlikeli bir desibel. Sanki ücretsiz kulaklıklar çubuğa yayılmış gibi.

@Alina.align ve chani nicholas

Siz YouTube'dan Astro-Babes'siniz. Büyüdüğümde, yıldızlar ve burçlar hakkında her zaman biraz şüpheliydim. Ama son zamanlarda evrendeki her şeyin ne kadar ayrılmaz olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen ayın ve yıldızların doğum günümde nerede olduğuna belirli bir yanıt var.

Geri çekilme

Geri çekilmelerden bahsettiğimde, genellikle kendinizi dinlenmek için kasıtlı olarak tedavi ettiğiniz bir yer kastediyorum. Geçen yıl Göl Bölgesi ve Galler'deki geri çekilmeleri ziyaret ettim. Ama bazen dairemden bir geri çekilme yaparım. İnsanlara tatile gittiğimi söylüyorum, kimse bana bir e -posta yazmıyor. Ve kendime soruyorum: Neden gitmem gerekiyor?

tütsü

Evimin hoş kokduğunu seviyorum ve yangözlü bir odaya enerji veriyor. Lavanta uyku ve konfor için iyi olmalı, aynı zamanda yas için de iyi olmalıdır. Sonunda, geçmişte kalp problemlerinin tedavisi için bir bitki olarak kullanılan bir gül aldım – bence gülün kullanımı sevginin bir sembolü olarak geldi.

Isıtma battaniyem

Ev ve gezegen için gazı açmak istemiyorlarsa, merkezi ısıtıcılardan daha ucuzdurlar. Rahatladığımda genellikle birkaç saat boyunca yatakta bırakıyorum ve yatağa gittiğimde kapatıyorum.

Tek kullanımlık kameralar

İPhone'umdan daha fazla mesafe elde etmenin yollarını bulmaya çalıştım. Her anı ve her selfie'yi yanınızda olması yerine, tek kullanımlık bir kamera getirin. Sonra, vurduğu anda, onu alıyorsunuz ve gerçekten çok güzel çünkü unutuyorsun. Ve geliştirdiğinizde, Noel gibi, sadece geri dönen tüm bu anılar.

terapi

Bazen ne bekleyeceğimizi bildiğimizi düşünüyoruz. Ama benim için terapi egoyu ve gölgeleri ortaya çıkardı, bastırmak istediğimiz şeyler. Ve daha mükemmel bir benlik olmakla birlikte, var olmadıkları zaman yaptığınız kısımları kabul etmenin ne kadar önemli olduğu.

İmza Teorisi

Doğada yardımcı olacaklara benzeyen şeyler olduğu fikri ile ilgilidir. Örneğin, ağaçlar akciğerlere benziyor, özellikle kelken. Ağaçlarla ilişkimiz nefes alıyor. Cevizler beyin gibi görünür ve sinapslar ve sinir üretimi üzerinde olumlu etkisi olan özelliklere sahiptir. Bitkilerden herhangi bir ilaç kazanabiliriz. Dünya çöktüğünde yemeğimi yetiştirebilmem için böyle bir çantaya girmeye çalıştım.