TFF’nin Stefan Kuntz Planı Ortaya Çıktı! Yerine 5 Aday…

BOTR

Aktif Üye
UEFA Uluslar Ligi C Ligi son maçında Faroe Adaları’na deplasmanda 2-1 mağlup olan A Ulusal Futbol Ekibimizde teknik yönetici Stefan Kuntz tartışılmaya devam ediyor. Alman teknik adamın vazifesinden ayrılması durumunda yerine yerli bir hocanın geleceği tez edildi. İşte ayrıntılar.

Fotomaç’ta yer alan habere göre; Türk Ulusal Grubu, Lüksemburg ve Faroe Adaları karşısındaki makûs sonuçlar, bir o kadar da makus oyun sebebiyle teknik yönetici değişikliğine gidebilir.

“Ben diyorum, Kuntz kalacak”

Milli Gruplar Sorumlusu Hamit Altıntop “Ben diyorum, Kuntz kalacak” dese de ikili birlikte de gidebilir.

Yerli teknik adam

Ay-yıldızlılarda teknik yönetici Stefan Kuntz’un gönderilmesi yahut vazifeden alınması halinde bir daha sonraki çalıştırıcının yerli olması bekleniyor.

Biroldukça teknik adamın ismi Ulusal Grubumuz ile anılıyor

Daha evvel bu bakılırsavi üstlenmiş Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli üzere deneyimli isimlerin yanı sıra Sergen Yalçın, Aykut Kocaman, Samet Aybaba ve daha birfazlaca teknik adamın ismi Ulusal Grubumuz ile anılıyor. Türk halkı da ay-yıldızlıların başında yerli bir çalıştırıcıyı tercih ediyor.

Stefan Kuntz-Hamit Altıntop iştirakiyle, Ulusal Kadro’nun fazla ilerlemesi mümkün görünmüyor. TFF de farklı bir yapılanma ile ay-yıldızlı takımı bir daha şaha kaldırmayı hedefliyor.

Büyükekşi’nin Güneş ile buluşması bekleniyor

TFF Lideri Mehmet Büyükekşi’nin bu hafta ismi teknik yöneticilik için de geçen Şenol Güneş ile buluşması bekleniyor. Yeni formül hayata geçerse Güneş, futbol yöneticisi olacak, ekibin da Samet Aybaba’ya teslim edilmesi planlanıyor.

A Kadro’dan altyapıya kadar tüm kademeler yenilenecek.

İşte boştaki hocalar:

• Fatih Terim
  • Sergen Yalçın
  • Ünal Karaman
  • Hikmet Karaman
  • İsmail Kartal
  • Mustafa Denizli
  • Şenol Güneş
  • Sami Uğurlu
  • Yılmaz Vural
  • Samet Aybaba
  • Tayfun Korkut