“The Ultimatum: Queer Love”, draması iyi bilinen nadir bir TV dizisidir.

anKeRcKO

Yeni Üye
Der bir röportajda “İlk başta hayır dedim çünkü ‘Aslında şu anda gerçekten çok kötü bir durumdayız, bu yüzden öyle düşünmüyorum, üzgünüm’ dedim. “Ve sonra ‘Hayır, aslında aradığımız şey bu’ dedi.”

Goldberg, ortağı Cheung-Sutton ile olan ilişkisinde kendisine tam olarak doğru zamanda yaklaşıldığını söyledi. “‘Bir kişinin soru sorduğu veya tereddüt ettiği bir ilişkiniz var mı?’ diye sormak gibiydi” dedi.

İlişki hayal kırıklıkları ne kadar evrensel olursa olsun, “Queer Love” aynı zamanda queer kadınların ve non-binary insanların birbirlerine davranış biçimlerini de yakalar – örneğin, bu kadar küçük bir toplulukta, birbirlerinin eski sevgilileriyle vakit geçirmek yaygın bir durumdur. kasıtlı ya da değil. Heteroseksüel izleyiciler için şov bir tür röntgenci mikro kozmos; Queer insanlar için, The Bachelor veya Love Is Blind gibi heteroseksüel flört programlarının kaotik davranışına daha ilişkilendirilebilir bir benzetme sunuyor.

Çekimler sırasında yaşları 25 ila 42 arasında değişen oyuncu kadrosu, yapımın genel tuhaf anlayışından cesaret aldıklarını söyledi – setteki birkaç ekip üyesi, kameraman da dahil olmak üzere LGBTQ idi – ancak bazıları kör noktalara da dikkat çekti. Birinci nesil Venezuelalı bir göçmen olan Yoly Rojas, “TV’de kahverengi bir Latin kadın” olmaktan heyecan duyduğunu, ancak oyuncu kadrosundaki tek siyah kişinin partneri Mal Wright olduğu için hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

Rojas, “Bunun toplumu adil bir şekilde temsil ettiğini düşünmüyorum,” dedi. “Hala istediğimden biraz daha beyaz hissettirdi.”

Wright’ın başlangıçta bir saldırgan olarak tasvir edilmekle ilgili endişeleri vardı – Butch ve daha erkeksi kadınlar veya ikili olmayan insanlar için ortak bir TV kaderi. Wright, “Ben olmayan bir şekilde tasvir edilmek istemedim” dedi.