Toplumsal medyada olay oldu! “Arda Güler’i İsmail Kartal’dan koruyun”

BOTR

Aktif Üye
Arda Güler, Aytemiz Alanyaspor performansı ile gündem oldu! Fenerbahçe’nin genç futbolcusu, Alanyaspor maçına daha sonradan dahil olup sarı-lacivertlilerin galibiyeti almasında attığı gol ve yaptığı asistle başrol oynadı. Arda Güler’in performansı daha sonra İsmail Kartal’a reaksiyon yağdı. Kartal, daha evvel yaptığı açıklamalarda 17 yaşındaki yetenekli orta sahayı oynatmayarak koruduğunu belirtmişti.

Fenerbahçe taraftarının haftalardır alanda görmek istediği Arda Güler, ortaya koyduğu performans ile taraftarını pişman etmedi.

İsmail Kartal’ın Arda Güler kelamları bir daha gündem oldu

İsmail Kartal Slavia Prag maçı daha sonrası, “3 hafta evvel Arda’yı Türkiye’de kimse tanımıyordu. Artık bütün Türkiye Arda’yı konuşuyor. Bundan mutluyum, demek ki yanlışsız işi yapıyorum. Fenerbahçe tarihinde son vakit içinderda birinci sefer bu kadar genç çocukları oynatan benim.” demiş ve Arda Güler’e niye daima forma bahtı vermediği sorulduğunda ise, “Arda Güler bedelli bir oyuncumuz, önü açık. Fenerbahçe ve Türk futbolu için geleceği olan bir isim. bu biçimde oyuncularımızı çabuk kaybetmek istemiyoruz. Onu korumak istiyorum.” diyerek reaksiyon çekmişti.

Akşam’ın haberine göre; Kartal’ın, “Onu korumak istiyorum” kelamlarını gündeme getiren Fenerbahçe taraftarı Arda Güler’e haksızlık yapıldığını ve formayı hak ettiği istikametinde reaksiyonlarını ortaya koydular.

Toplumsal medyadan reaksiyon geldi

Arda Güler’in performansı toplumsal medyada binlerce yorum aldı. Spor topluluğunun ehil isimleri ve Fenerbahçe taraftarları İsmail Kartal’ın “koruyorum” kelamlarına reaksiyon gösterdi.

İşte toplumsal medyada yer alan paylaşımlardan kimileri şu biçimde:

İsmail Şenol: “Arda Güler epey özel bir öykünün başlangıcını izletiyor bize Fenerbahçe’de. Bol nazar boncuğu dışında, pek de korunmaya gereksinimi yok üzere.”

Yağız Sabuncuoğlu: ‘Korunan’ Arda Güler bir daha skoru değiştirdi.

Sercan Hamzaoğlu: “Arda Güler, Muhteşem Lig’de Fenerbahçe formasıyla 17 yaş 17 günlükken gol attı. Bu çocuğu kimsenin müdafaasına gerek yok…”