Trabzonspor-Galatasaray Maçından daha sonra Muhammet Taha Zirve ve Bartra Açıklama Yaptı

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Spor Toto Harika Lig’in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı’nda oynanan nefes kesen çaba, 1-1 birliktelikle sonuçlandı. Maçtan daha sonra Trabzonspor’da yeni transfer Marc Bartra ile birinci Muhteşem Lig maçına çıkan kaleci Muhammet Taha Zirve açıklamalarda bulundu.

Bartra: “Gol atamadık ancak…”

Marc Bartra, “Birkaç gün evvel bizi zorlayacak bir maç oynadık. Bu maçta her şeyimizi verdik. Rakibimiz kuvvetli bir kadro. Gol atabilecek ataklarımız vardı lakin değerlendiremedik. Kadro olarak güzele gidiyoruz. Gol atamadık lakin gol de yemedik. Şiddetli bir maçtan çıkmıştık. Kadro olarak uygun bir manzara ortaya koyduk.” biçiminde konuştu.

“İnanılmaz bir atmosfer vardı”

Sözlerine devam eden Bartra, “İnanılmaz bir atmosfer vardı. Her topta taraftarımız yanımızda. Biz uygun yaptığımız şeyleri daha yeterli yaparak taraftarı keyifli etmeye devam edeceğiz.” sözlerini kullandı.

Tepe: “Hazırlanmamda herkes epey yardımcı oldu”

Süper Lig’de birinci maçına Galatasaray karşısında çıkan Muhammet Taha Zirve, “Rakip hayli âlâ. kuvvetli bir grup. Biz de Şampiyonlar Ligi’nde play-off oynadık. kuvvetli bir ekibiz. Uğuırcan abi sakatlandı, ben de hazırdım. Benim hazırlanmamda herkes fazlaca yardımcı oldu. Hoş bir maç oldu. Soğuk kanlılıkla oynamak kıymetli. Ben de bu biçimde çıktım. Hocamın görüşleri de epeyce değerli. En ufak kelamları bile bizi keyifli edecektir.” dedi.