Trabzonspor ile Anthony Nwakaeme içindeki toplantıda beklenmedik sonuç

BOTR

Aktif Üye
Trabzonspor, sergilediği dayanılmaz performansla şampiyonlukta başrolü oynayan Anthony Nwakaeme’nin dönem sonunda bitecek mukavelesini yenilemek için harekete geçmişti. Bordo mavili kulüp ile Nijeryalı yıldız içinde geçtiğimiz günlerde bir görüşme daha gerçekleşti.

“Trabzonspor’dan ayrılışım lakin kulüp beni istemezse gerçekleşir”

Trabzonspor’un ezeli rakibi Fenerbahçe ile görüştüğü argümanları ortaya atılan 33 yaşındaki futbolcu, Kayserispor ile oynanan kupa maçının akabinde yaptığı açıklamada., “Benim geleceğim Trabzonspor’da” diyen yıldız futbolcu, “söylemiş olduğim üzere Trabzonspor lideri haricinde kimselerle görüşmedim. Trabzonspor’u epey seviyorum. Liderle mutabakata yakınız. Benim Trabzonspor’dan ayrılışım lakin kulüp beni istemezse gerçekleşir.” sözleriyle bordo mavili taraftarların yüreğine su serpmişti.

Yeni görüşme yapıldı

61Saat’te yer alan habere göre; daha evvel Trabzonspor Kulübü’nün bonus ve imza parasıyla bir arada verdiği 3 milyon Euro’luk teklifi kabul etmeyen Nwakaeme ile karşılıklı açıklamaların akabinde bir daha masaya oturuldu.

Trabzonspor teklifini değiştirdi

Trabzonspor daha evvel verdiği ve Nwakaeme tarafınca beklemeye alınan ve kabul edilmeyen koşullar üzerinde spor yasasının da devreye girmesinden daha sonra değişime gitmek zorunda kaldı.

Nwakaeme kabul etmedi

Trabzonspor yapılan son toplantıda yıldız oyuncusuna 2 yıllık mukavele, 1,5 milyon Euro net maaş, 500 bin Euro bonus ve 500 bin Euro imza parası önerdi fakat bu teklife Nwakaeme cephesi olumsuz karşılık verdi.

3 yıl için 3 milyon Euro

Bordo Mavili kulüpten 3 yıl ve 3 milyon Euro talep ettiğini idareye ileten Nijeryalı yıldızla tekrar görüşme yapılıp yapılmayacağı belirsizliğini koruyor.