Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu, açıklamalarda bulundu

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Trabzonspor’un Lideri Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı’nın maç sonunda yaptığı basın toplantısına gelerek açıklamalarda bulundu. İşte Ağaoğlu’nun açıklamaları…

”Farklı şeyler aramayın”

Trabzonspor Lideri Ahmet Ağaoğlu, kazanılan şampiyonluk daha sonrasında açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, ”Bu topluluğun bugünü görmesi için hayli uzun müddet bekledik. Biz bir duvar ördük, ben o duvarda yalnızca bir tuğlayım. Bizim kimselerle hesabımız yok. Üzerimize gelsinler ancak biz önümüze bakacağız. Kamp yerimiz, transfer programımız, hazırlık maçı tarihimiz geçen sene olduğu üzere bir daha belirli. Biz bu başarıyı bu sayede elde ettik. Şampiyonlar Ligi planımız aşikâr. Trabzonspor’un muvaffakiyetinde farklı şeyler aramaya gerek yok. Yalnızca, Trabzonspor’un yaptıklarını yapın siz de başarılı olursunuz. Planınız, programınız yoksa, önce yol almadıysanız, bu işlerin altından kalkmanız mümkün değil. Geldiğimiz nokta bu. Hocasına karşı bu kadar saygı-sevginin olduğu bir dönem daha yaşamadım. Bunun için Abdullah hocama teşekkür ediyorum.” tabirlerini kullandı.

”Bu sene hiç konuşmadım”

Ahmet Ağaoğlu, 35 yıldır futbolun ortasında olduğunu söz ederek, ”İnsanlar bugün hak hukuktan bahsediyorlar da 35 yıldır futbolun ortasındayım. Şayet farkındaysanız, bu sene hiç konuşmadım. Konuşursam benim de anlatacak epey şeyim var lakin bundan daha sonra bizi asla onun içine çekemezler. Bizim prensiplerimiz farklı.” tabirlerini kullandı.

Cumhurbaşkanı tebrik için aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor’un şampiyonluk maçını yakından takip ettiğini tabir ederek Ahmet Ağaoğlu’nu aradı ve tebrik mesahlarını iletti. İşte o anın imgeleri…

Trabzonspor’un şampiyonluk maçını yakından takip ettik. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu da telefonla arayarak tebriklerimi ilettim. #ŞampiyonTrabzonspor pic.twitter.com/QM5aix5uVf

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) April 30, 2022