Trabzonspor’da Bakasetas, Kopenhag maçı daha sonrası konuştu

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR – HABER

Temsilcimiz Trabzonspor , Şampiyonlar Ligi Play-Off çeşidinde Danimarka grubu Kopenhag’a 2-1 yenildi. Yunan yıldız Anastasios Bakasetas, skor 2-0’ken 79. dakikada attığı kritik golle Bordo-Mavili takımın çeşit bahtını çok artırdı. Bakasetas’ın ceza alanı haricinden çektiği sert şut, rakibe de çarparak ağlarla buluştu.

Visca’yı unutmadı

29 yaşındaki orta saha, maçın 90 dakikasında Trabzonspor ismine en güzel performans gösteren oyunculardan oldu. Bakasetas, haftaya Akyazı’da oynanacak rövanşta da Bordo-Mavili taraftarların en hayli güvendiği isimlerinin başında geliyor. Bakasetas, attığı golden daha sonra Edin Visca’nın formasını göstererek ekip arkadaşını unutmadı. Boşnak yıldız Visca, kolundaki kırık niçiniyle ameliyat oldu ve uzun müddet alanlardan uzak kalacak.

“Ben bir robot değilim”

Karşılaşma daha sonrası açıklamalarda bulunan Yunan futbolcu “Çok kritik anlarda 2 gol yedik. 2. golün akabinde yeterli bir tepki verdik ve bir daha değerli bir anda golü bulduk. Bu golün değerini önümüzdeki hafta daha güzel anlayacağız. Ben bir robot değilim. kimi vakit berbat maçlar çıkarabilirim lakin her seferinde ekibe en uygun biçimde takviye olmaya çalışıyorum. Bizim kadromuz bu biçimde bir kadro, her maçı kazanmak istiyoruz. kimi vakit yeterli maç çıkarmıyoruz fakat her vakit çabalıyoruz.” tabirlerini kullandı.

“Bu kadroya sonuna kadar inanıyorum”

Şampiyonlar Ligi’nde kümelere kalacaklarını kalpten inandıklarını lisana getiren Bakasetas “Takımımızda önder oyuncular ve daha da kıymetlisi fazlaca düzgün karakterler var. bu biçimde bir kadroda oynadığım için şanslı hissediyorum. Ben bu gruba sonuna kadar inanıyorum. Önümüzdeki hafta küme basamağına kalmayı başaracağız. Bütün kalbimizle oynarsak çeşidi geçeceğimizden eminim. Bu kadroyla bir arada biroldukca şey başardık.” dedi.