Trabzonsporlu minik taraftardan Uğurcan Çakır’a mektup

BOTR

Aktif Üye
Harika Lig’de 2021-2022 dönemini bitime üç hafta kala şampiyonluğunu garantileyerek 38 yıl ortadan daha sonra bir daha taraftarına bu memnunluğu yaşatan Trabzonspor, yediden yetmişe bordo mavili renklere gönül vermiş yürekleri sevince boğdu. Bu memnunluğu yaşayanlardan birisi de üçüncü sınıf öğrencisi Burak Buyruk Çelenk. Minik taraftar yaşadığı memnunluğu, yaptığı kurtarışlarla şampiyonluk da fazlaca büyük emeği olan Uğurcan Çakır’a mektup yazarak paylaştı.

İşke minik taraftarın Uğurcan Çakır’a yazdığı mektup şu biçimde:

“Sevgili kaptanımız Uğurcan Çakır bu mektubu sana yazıyorum, inşallah sana ulaşır ve sen okursun. Ben hayli koyu bir Trabzonspor taraftarı olarak seni hayli seviyorum ve her maçında seni takip ediyorum. Bu ulu formayı giydiğin birinci günden beri her gün biraz daha düzgün oynuyorsun. Gerek son dakikalarda yaptığın kurtarışlarla, gerekse kurtardığın penaltılarla gösterdiğin büyük uğraş için sana hayli teşekkür ederim.

2021-2022 dönemi şampiyonluğumuzda epeyce büyük katkıların var, sana ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Bizleri sevince boğdunuz hepinizden Allah razı olsun.

Bu şampiyonluk şehidimiz Eren’e, Dozer Cemil’e, Kazım Koyuncu’ya, Mustafa Çelik’e, Trabzonspor’a emeği olan Özkan Sümer hocama ve dünyadaki bütün Trabzonsporlulara armağan olsun.”