Geç gece geç saatlere hoş geldiniz, bir önceki gecenin öne çıkmasına genel bir bakış, birlikte uyuyabileceğiniz – ve komediyi görmek için ödeme yapılabilir. İşte Şu anda Netflix'te En İyi 50 Film.
Başkan lanet olası şeyleri söylüyor
Pazar günü “Basınla Meet” röportajı sırasında Başkan Trump'a Anayasayı sürdürmesi gerekip gerekmediği soruldu. “Bilmiyorum.”
Pazartesi günü Seth Meyers, “Vay canına, Bidenens'in zihinsel düşüşü hakkında çok konuştun, ama bu adam dört ay önce gibi şeyleri bile hatırlayamıyor.” Dedi.
Trump ekonomiyi sordu ve ayrıca çocukların daha az oyuncakla yapabileceği önerisine ikiye katlandı. “Güzel bir kızın ihtiyacı olduğunu sanmıyorum – 11 yaşında, 30 bebek var” dedi. “Bence üç bebek ya da dört bebek sahibi olabilirsiniz.”
“The Pitt” in yıldızı Noah Wyle, “Jimmy Kimmel Live” daki “sık kullanılan tıbbi araçlar” bilgisi soruldu.
Salı akşamı ne bekliyoruz
Glennon Doyle, Abby Wambach ve Amanda Doyle, “The Daily Show” da popüler podcast kitabı “We Can Zor Şeyler Yapabilir” hakkında tartışacaklar.
Buna da bir göz atın
Başkan lanet olası şeyleri söylüyor
Pazar günü “Basınla Meet” röportajı sırasında Başkan Trump'a Anayasayı sürdürmesi gerekip gerekmediği soruldu. “Bilmiyorum.”
Pazartesi günü Seth Meyers, “Vay canına, Bidenens'in zihinsel düşüşü hakkında çok konuştun, ama bu adam dört ay önce gibi şeyleri bile hatırlayamıyor.” Dedi.
Trump ekonomiyi sordu ve ayrıca çocukların daha az oyuncakla yapabileceği önerisine ikiye katlandı. “Güzel bir kızın ihtiyacı olduğunu sanmıyorum – 11 yaşında, 30 bebek var” dedi. “Bence üç bebek ya da dört bebek sahibi olabilirsiniz.”
“Doğru, seni kadınlar gibi düşünün: İki, üç, dördü iyi bir sayı olurdu.” – Jimmy Kimmel
“Kızları ve torunlarıyla olan ilişkisi hakkında bilmeniz gereken her şey, 11 yaşındaki çocuğun hala bebeklerle oynaması.” – Jimmy Kimmel
“Tebrikler, Bay ve Bayan Johnson. 11 yaşında güzel bir bebek! 44. üç aylık döneminizde çok başarılı oldunuz.” – Stephen Colbert
“Buna yanıt olarak, Pokémon yeni sloganını tetikledi: 'Pokémon, birkaç tane yakalamak zorunda!' – Seth Meyers
Gözlemlenmeye değer parçalar gözlemlenir“Trump kendini bir Jedi olarak sunar, ancak ışın kılıcı kırmızıdır ve kırmızı bir ışın kılıcı olmanın tek yolu, Kyber kristalini öfkesinin gücü ile aşılamak ve böylece bir gemide bozulmaktır. Bu nedenle, çok karanlık taraftır. Bu nedenle – – bu nedenle – bu fotoğrafların her biri erişilebilir olan – erişilebilir olabilir. – Jon Stewart
“Bir hafta sonu, gezegendeki iki dini insan grubunu – Katolikler ve” Yıldız Savaşları “hayranları – rahatsız etti. – Jimmy Kimmel
“Dördüncüsü sizinle olabilir, ama değil. Ama tebriklerimi Jar Jar Binks'e artık Star Wars evrenindeki umutsuz karakter olmadığım için uzatmak istiyorum.” – Stephen Colbert
“The Pitt” in yıldızı Noah Wyle, “Jimmy Kimmel Live” daki “sık kullanılan tıbbi araçlar” bilgisi soruldu.
Salı akşamı ne bekliyoruz
Glennon Doyle, Abby Wambach ve Amanda Doyle, “The Daily Show” da popüler podcast kitabı “We Can Zor Şeyler Yapabilir” hakkında tartışacaklar.
Buna da bir göz atın