Tümer Metin: Beşiktaş’ta Valerian İsmael Dönem Sonunu Görmeyebilir

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

NutSpor YouTube kanalında Fuat Akdağ’ın moderatörlüğünü yaptığı ‘Dahası da Var’ programında Tümer Metin çarpıcı tespitlerde bulundu.

‘Ismael için ölçü Alanya maçı’

Tümer Metin, ‘Benim için referans maçı Trabzonspor maçı değildi. Zira futbolcular, teknik yönetici değişikliği daha sonrası bir tepki gösterecekti. Temel, bu haftaki Alanyaspor maçında görmek lazım hocayı. İçimden bir ses Valerian İsmael dönem sonunu görmeyebilir diyor’ sözünü kullandı ve ekledi:

‘İsmael’in kenardaki duruşunu beğendim’

“Trabzonspor maçında Valerian İsmael’in kenardaki duruşunu beğendim. Maçın ortasında, uğraşa hakim, maçı yaşıyor. Bir referans maçı oynayacaktı ancak bence bu Trabzonspor maçı değildi. Zira ben bilirim. Teknik yönetici değişikliklerinde birinci antrenman temaslı geçer, kıran kırana geçer. Çata çat geçer. Oğuzhan uzun vakittir oynamayı sıkıntı etmiyordu ancak geçen hafta etmiş olabilir. Gökhan Töre dakika bulamıyordu lakin geçen haftayı sıkıntı etmiş olabilir. daha sonra hoca tarafını belirli ettiği dakika fabrika ayarları yavaş yavaş oturur.”

‘Ismael dönem sonunu bakılırsameyebilir’

Alanyaspor maçının belirleyici olduğunu söz eden Metin, “Şimdi bakacağız bir daha sonraki imtihana. Trabzon deplasmanında yüksek şiddetli bir çaba, istek, istek, oyuna tutunma isteği gördük. Lakin iç saha maçı benim referansımdır. Rakip Alanyaspor. Valerian İsmael’in imtihanı iç alanda vereceği oyunla ortaya çıkacak tablo. Bakacağız ona da. Çok ütopik bir şey söyleyeyim mi? Bunu da tutun bir yerde! Valerian Ismael dönem sonunu goremeyebilir. İçimden bir ses o denli diyor” dedi.