Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür’den şampiyonluk kelamları

BOTR

Aktif Üye
Trabzonspor, Antalyaspor ile 2-2 birliktee kalarak şampiyonluğunu ilan ederken maçın akabinde Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür açıklama yaptı

Bu kentin çocukları olarak biz hayli gururluyuz

Uğurcan Çakır: “Söyleyecek hiç bir şeyim yok. Yani fazlaca memnunuz, hayli gururluyuz, fazlaca onurluyuz. Bu koca bir topluluk 2010 -2011 de yaşananlar var. bu biçimde kederden çok ağlamıştık. Bugün de epeyce şükür memnunluktan ağlıyoruz. Bütün Trabzonspor taraftarına bütün Trabzon halkına armağan olsun, Çok memnunuz, hayli gururluyuz. Bu kentin çocukları olarak biz fazlaca gururluyuz. Bütün taraftarımıza dediğim üzere armağan olsun.”

Sağ olsunlar benimle epeyce ilgilendiler

Dorukhan Toköz: “Öncelikle sağ olsunlar, Abdüş ile Uğurcan ve öteki ekip arkadaşlarım geldiğim günden beri aslına bakarsan benim ulusal gruptan da arkadaşlarım, genç ulusal gruptan arkadaşlarım bu biçimde da fazlaca uygun arkadaştık. Buraya gelmemde onların da emeği var. En başta aslına bakarsan sağ olsunlar epey ilgilendiler. birlikte epey hoş günler geçirdik, adapte olmamda sağ olsun ikisi de ayrıyeten öbür grup arkadaşlarım epeyce yardımcı oldu. Bana bu gün ben gol attım.

Masörümüz, fizyoterapistimiz, garson ağabeylerimiz, aşçılar..

Burada söylemek istiyorum, bizim kulüp çalışanımız, materyallerimiz, masörümüz, fizyoterapistimiz, garson ağabeylerimiz, aşçılar. Allah hepsinden razı olsun. Hepsi bize epeyce yeterli baktılar. En az bizim kadar çalıştıklar, oynayan yahut oynamayan bir sürü oyuncu var. Hepsinden Allah razı olsun. Hepsinin en az bizim kadar emeği var. Bugün yabancı olsun Türkiye olsun. Biz hayli güzel bir kadro aile olduk, yeterli arkadaş olduk. Sonunda da sağ olsun hocalarımız Allah razı olsun aslına bakarsanız onlar fazlaca güzel, daima birlikte bugün bitirdik.” sözlerini kullandı.

Bu bizim çocukluk hayalimizdi

Abdulkadir Ömür: Bilhassa tüm röportajlarımız da Uğurcan ile da ortak röportajlarımızda dediğimiz tek bir şey vardı; ”Trabzonspor’u şampiyon yapmak.” Bu bizim çocukluk hayalimizdi. 2010 – 2011 yılında bu üzüntüyü en derinde yaşayan insanlardan biri de benim. Futbolcularımızın önünde çıkıyorduk ve biz kelam vermiştik. kendi ortamızda Trabzonspor’u Türkiye’de şampiyon yapacaktık. Elimizden gelen çabayı verdik ve inanılmaz hisler içerisindeyiz.

Allah’a şükürler olsun bize nasip oldu

Tüm Trabzon halkına, tüm Türkiye’ye, tüm dünyaya bu şampiyonluk armağan olsun. İçeride herkes ağlıyor. Memnunluktan yani hakikaten bu biçimde bir hismiş, anlatılmayacak hisler bizim için tarihi bir an tarihi bir gün Trabzonspor’la şampiyonluk yaşamak her gence nasip olmaz. Allah’a şükürler olsun bize nasip oldu. Çok memnunuz, epey gururluyuz. Umarım bu muvaffakiyetlerin devamı gelir, söyleyeceklerim bu kadar.” dedi.

Uğurcan Çakır penaltı anını anlattı

Uğurcan Çakır: “Nasıl diyim inanmışlığa bağlıyorum. Şampiyon olacağımıza bugün ben inanmıştım. Grup arkadaşlarım üzere daima bir arada fazlaca âlâ uğraş verdik. Dönem başından itibaren çok uygun gayret veriyoruz. Çok savaştık, hiç oynayan, oynamayan hiç bir vakit bir düşünce olmadı. Ben burada kaptanlık yaparken hiç bir vakit bir badireyle karşılaşmadım. Arkadaşlarım bana fazlaca yardımcı oldu. Penaltıyı kurtardım inanılmaz bir tanım inanılmaz bir his. Çok hayli memnun oldum. Orada maçı koparacağımızı düşündüm aslında. Dediğim üzere taraftarlarımıza armağan olsun, fazlaca memnunuz, epey gururluyuz. Hepsine hayli teşekkür ediyorum. Bugün taraftarımız mükemmel idi. bir daha doya doya kutlasınlar, bizde doya doya kutlayacağız” dedi.

Bana dokunma ağlarım dedim

Abdulkadir Ömür: “Soyunma odasındaydık. Isınmaya çıkmadan evvel Dorukhan’a dedim ki, şampiyon olursak sakın bana dokunma dedim. Ağlarım dedim. Maç bittikten daha sonra dokunmasına gerek kalmadan ağlamaya başladım aslına bakarsanız. Uğurcan ile daha eski tanışıklığımız var. birlikte oynamaya başladık. Maçtan evvel Uğurcan’a hislerimi anlatmaya çalışıyorum. Ugurcan o denli motive ki o denli bu biçimde sessiz ki diyorum ki, ‘Nasıl anlatacağım kendi hislerimi, hislerimi’ güya o da benle konuşmaya çalışıyor ancak konuşamıyor üzere hislerimizi bu biçimde güya içten içe birbirimize anlatıyormuş üzere.” tabirlerini kullandı.