Vefa Küçük, Seçimi Uğur Dündar’a niye Kaybettiğini deklare etti

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Konseyi (YDK) olağanüstü Seçimli Genel Heyeti’nde Uğur Dündar’a kaybeden Vefa Küçük, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“Kuş üzere hafifçelediğimi hissettim”

Radyospor’da yayınlanan Zıt Köşe köşe programında Aygün Özipek’e konuşan Küçük, “Kuş üzere hafifçelediğimi hissettim. Ailemle, çocuklarımla, torunlarımla vakit geçiriyorum. Fenerbahçe’ye hizmet etmeye devam edeceğim. Seçimi kaybetmiş olmam hizmetten kaçacağım manasına gelmiyor. Uğur Dündar ve grubuna muvaffakiyetler diliyorum. 3050 civarında fiyatını yatıran Divan Şurası üyesi vardı. Ancak 1871 kişi oy kullandı.

“Seçime katılmayan üyelerimiz sonuçta tesirli oldu”

Hava kaidelerinin hoş olması niçiniyle trafikten dolayı da seçime gelemeyen üyelerimiz oldu. Seçime katılmayan üyelerimiz sonuçta tesirli oldu. Benim kaybetme sebebimi çabucak hemen değerlendiremedim. Ancak bana oy verecek olan üyelerimizin gelmemesi beni olumsuz etkiledi. Seçime Uğur Beyefendi ve ben girseydim daha farklı sonuç olabilirdi. Gelecek seçimlerde aday olmayacağım. Sait Yılmaz’ın da reaksiyonu kendisine bakılırsa haklı olabilir.

“Ali Koç’la benim de fikrim aynı”

Uğur Dündar geldi, 15-20 gün içerisinde aday oldu ve lider seçildi. Sayın Lider Ali Koç’la benim de fikrim birebir. Mithat Yenigün kardeşimi epey severim, kulübe hizmetlerini biliyorum, hizmetlerinin devam edeceğini düşünüyorum. Mithat Yenigün’ün Uğur Dündar’ın listesinde olması Fenerbahçe’nin menfaatinedir.

“Son senelerda izlediğim en hoş derbiydi”

Son senelerda izlediğim en hoş derbiydi. Oyuncularımızı ve İsmail Kartal’ı tebrik ediyorum. 30 yıl evvel ve 25 yıl evvel bir fikrim olmuştu. ‘3 ya da 4 yabancı olmalı daha fazla olmamalı’ demiştim. Yerli teknik yöneticilerle ve yerli oyuncularla daha başarılı olacağımızı düşünüyorum.

“Yerli hocalara talih vermemiz lazım”

Uzun vadede yerli hocalara baht vermemiz lazım. Son 3-4 ay içerisinde genç oyuncularımız baht buluyor. Bu da bence çok hoş.

“Haklarını bana helal etsinler”

8 yıl bana güç veren bütün Yüksek Divan Konseyi üyelerimize teşekkür ediyorum. Haklarını bana helal etsinler, benden yana var ise helal olsun” dedi.

Bilindiği üzere, oyların 824’ünü alan Uğur Dündar, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Heyeti başkanlığına seçilmişti.

Öbür adaylardan eski lider Vefa Küçük 799, Nail Kır 122, Sait Yılmaz ise 117 oy almıştı.