BOTR
Aktif Üye
Fenerbahçe’ye ikinci sefer gelen fakat beklenen performansın gelmemesi üzerine yollarını ayırdığı Vitor Pereira Brezilya takımı Corinthians’la anlaşmıştı.
Vitor Pereira’nın transfer listesi hacklendi
Palmeiras taraftarları Vitor Pereira’nın transfer listesini hackledi ve toplumsal medyadan yayınladı. Listede Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan isimler yer aldı. Pereira, Fenerbahçe’den Bright Osayi-Samuel, Beşiktaş’tan ise Valentin Rosier’i transfer etmek istiyor. Ayrıyeten listede Diogo Pinto, Pedrinho, Bruno Paz ve Sang-jun Kim isimleri var.
Corinthians 5.sırada
Vitor Pereira’nın idaresinde birinci maçta Sao Paolo’ya 1-0 yenilen Corinthians daha sonraki haftalarda tırmanışa geçti. Şu an Brezilya Ligi’nde 5. sırada yer alan Corinthians 84 puanlı Atletico Mineiro’nun 27 puan gerisinde 57 puanda yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda Corinthians Twitter hesabı yaptığı Vitor Pereira paylaşımı ile konuşulmuştu.
Corinthians’ın paylaşımı
“Vitor Pereira ne düşünüyorsa doğrudur.
Vitor Pereira kusur yaparsa onu affederim.
Vitor Pereira’nın 100 hayranı var ise, ben de onlardan biriyim.
Vitor Pereira’nın 1 hayranı var ise, o hayran benim.
Vitor Pereira’nın hiç hayranı yoksa ben yokum.”
Vitor Pereira’nın transfer listesi hacklendi
Palmeiras taraftarları Vitor Pereira’nın transfer listesini hackledi ve toplumsal medyadan yayınladı. Listede Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan isimler yer aldı. Pereira, Fenerbahçe’den Bright Osayi-Samuel, Beşiktaş’tan ise Valentin Rosier’i transfer etmek istiyor. Ayrıyeten listede Diogo Pinto, Pedrinho, Bruno Paz ve Sang-jun Kim isimleri var.
Corinthians 5.sırada
Vitor Pereira’nın idaresinde birinci maçta Sao Paolo’ya 1-0 yenilen Corinthians daha sonraki haftalarda tırmanışa geçti. Şu an Brezilya Ligi’nde 5. sırada yer alan Corinthians 84 puanlı Atletico Mineiro’nun 27 puan gerisinde 57 puanda yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda Corinthians Twitter hesabı yaptığı Vitor Pereira paylaşımı ile konuşulmuştu.
Corinthians’ın paylaşımı
“Vitor Pereira ne düşünüyorsa doğrudur.
Vitor Pereira kusur yaparsa onu affederim.
Vitor Pereira’nın 100 hayranı var ise, ben de onlardan biriyim.
Vitor Pereira’nın 1 hayranı var ise, o hayran benim.
Vitor Pereira’nın hiç hayranı yoksa ben yokum.”