Yeni Malatyaspor’da Cihat Arslan isyan etti! “Polis bizi statta korumayacaksa…”

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR – HABER

Spor Toto 1’inci Ligin 3’üncü haftasında Eyüpspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Çabayı Eyüpspor 3-2’lik skorla kazanarak 7 puanla maç ziyadesiyle liderliğe yükseldi. Mesken sahibi grubun gollerini 9. dakikada Sinan Kurt, 57. dakikada Claro, 66. dakikada Pa Dibba kaydetti. Yeni Malatyaspor’un golleri ise 6 ve 90. dakikalarda Cengizhan kaydetti.

Gerginlik yaşandı, Cihat Arslan sinirlendi

Karşılaşmanın ikinci yarısında Eyüpspor taraftarlarının yaptığı tezahüratlar daha sonrasında konuk grubun teknik yönetici Cihat Arslan sonlandı. Tribünle gerginlik yaşayan deneyimli teknik adamı, Eyüpspor Lideri Murat Özkaya sakinleştirdi.

“Polis bizi statta korumayacaksa bende tribünde savaşırım”

Karşılaşma daha sonrası açıklamalarda bulunan Arslan, maçın son kısımlarında taraftarlar ile kendisi içinde yaşanılan gerginlikle ilgili şu sözleri kullandı:

“Şahsımı gaye alıp hem küfür hem öbür türlü hakaret vardı. Özel yerden bir şeyler söylemiş oldu ayyaşın teki. Emniyete dedik, ‘Hocam birinci kere mı küfür yiyorsunuz’ dedi. Tribündeki reisi de tanımam ben. Siz vazifenizi yapmazsanız ben alayına sarfiyat diyorum. Polis bizi korumayacaksa statta, bende tribüne çıkar savaşırım. Ben alanda bakılırsavimi yapayım. Emniyet tribünden niye korkuyor tribünden adam almak için. Ardında kim var o şahsın artık. Birinci kere küfür yemedik, bir daha yiyeceğiz lakin vazifesini yapanlar da bakılırsavini yapsın. Eyüpspor ile fazlaca hoş beraberliğim var. birlikte play-offlara gittik. Herkes benim dostum. Buradaki semtteki herkes dostum. Bir tane ayyaş yüzünden bağlar zedeleniyor. Polislerin kendilerine küfür edilince 5 seniçin başlıyor. Ben Malatyaspor’un hocasıyım. Bende unvan taşıyorum. bu biçimde o şahsın oradan alınması lazım, orada gerginlik oldu. Bu dehşet niye, siz devletin polisisiniz. Nasıl sabah 5’te alıyorsunuz insanları, onu da tribünden alın”