Yeni Salah, Türkiye’den çıktı! Bir bayan Salah sandı, kucağına aldı”

BOTR

Aktif Üye
AJANSSPOR HABER

Premier Lig gruplarından Liverpool’da forma giyen Mohamed Salah’ın gibisi Türkiye’den çıktı. Salah’a benzeyen Yasin Cengiz’i bir bayan sokakta kucağına aldığı manzaralar toplumsal medyada tıklama rekoru kırdı. İşte ayrıntılar…

Salah’ın gibisi İstanbul’da

Mısırlı yıldız Mohamed Salah’a benzerliğiyle ön plana çıkan lakin sağ bek mevkisinde forma giyen Yasin Cengiz, dünyaca ünlü futbolcuya benzemesinden dolayı ilgi gördüğünü deklare etti. Cengiz, en büyük hayalinin Mohamed Salah ile tanışmak olduğunu da ekledi.

”Şampiyonlar Ligi finalini bekliyorum”

İstanbul’da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalini beklediğini söyleyen Yasin Yıldız, finale Liverpool’un çıkmasını beklediğini lisana getirdi. Salah’ın İstanbul’a gelmesiyle tanışmak için maça gideceğini de deklare etti.

”Aaa bu Salah değil mi ya?”

“Beni bakılırsan beşerler şaşırıyor, ‘Aaa bu Salah değil mi ya?’ diyorlar. İş teklifi aldım, ‘Liverpool forması giyin, gel burada çalış’ dediler. Gittiğim ekiplerde beklenti hayli fazla oluyor. ‘Salah’a benziyor, sanki onun üzere mi?’ diyorlar.”

”Bir bayan kucağına aldı”

“Bir bayan beni Salah sandı ve fotoğraf çekerken, kucağına aldı. Orada utanmıştım biraz. Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’da olacak. Liverpool’un finale kalmasını istiyorum, şayet kalırlarsa Salah ile görüşmek isterim.”

Ronaldo ile Adanalı Ronaldo tanıştı

Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, kendisine benzerliği ile dikkat çeken “Adanalı Ronaldo” ile Real Madrid – Galatasaray maçından daha sonra tanıştı. 2013 yılında Ronaldo ile tanışmak için İstanbul’a gelen Adanalı Gökmen Akdoğan Porteklizliyi ne yapacağını şaşırdı. Portekizli yıldız ile fotoğraf çektiren Akdoğan büyük memnunluk yaşadı.