'The White Lotus' Sezon 3, Bölüm 5 Özet: Bir Şiirsel Act

anKeRcKO

Yeni Üye
Ama Posey'in performansı beni bozuyor. Ve Victoria'nın Beyaz tarafından yazılma şekline yeterince uyuyor: her varsayımsal olanı aşırıya çeken ve görüşte bir farkı kabul etmeyi reddeden biri olarak. (Neredeyse tüm hayatım boyunca güneyde geçirdim ve çok sayıda Victorias biliyordum.)

Victoria ve Piper, Budizm hakkında eğlenceli bir diyaloga sahipler. Annem manastırda yaşayan gençleri arar. Ayrıca Piper'a sevgili Budist keşişinin bir kült liderlik edebileceği konusunda uyarıyor ve kızı iyi saygılı bir kitap yazdığında Victoria şöyle diyor: “Charles Manson kitaplar yazdı! Bill Clinton kitap yazdı! Liste devam ediyor! Hillary Clinton beş kitap yazdı! “(Tekrar: komik.)

Victoria'nın endişesinin çekirdeği – sosyal gruplarındaki insanların kötü bir ebeveyn olduğu endişesinin yanı sıra Piper'ın genç ve etkileyici olması ve “bir yıl içinde tamamen farklı bir değer serisi sona erecek”. Bu, her mevsimde “Beyaz Lotus” da olanların merkezinde. Bu karakterler hayatlarının geri kalanını etkileyen kavşaklarla buluşuyor mu? Yoksa sadece tatilde misin ve bir hafta içinde unutulacağınız hatalar mı yapıyorsun?

Diğer iki ana hikaye bu soruları örüyor. Biri, Valentin ve Rus bross'un vahşi bir gece kulübünden Beyaz Lotus Villa'sına kadar, alkolün akmaya devam ettiği ve kıyafetlerin başladığı Gal Pals'ı etkiler. Kalabalığın tek bayan Laurie, zirvesine ilham veriyor ve erkeklere kurumsal kariyerleri ve pahalı boşanmaları hakkında hikayelerle ilham veriyor. Ama hiçbiriyle yatmıyor. Bunun yerine, Valentin'e bağlanarak bir skandalı riske atan Jaclyn – evli ve ünlüdür.

Bu arada, Saxon ve Lochlan Chelsea ve Chloe ile sarhoş ve sarhoş ve duyusal aşırı yükle koşuyorlar (belirlenmiş bazı hapların yardımıyla). İki erkek ve iki kadın akşamı ayrı ayrı oynarlar. Saxon, Lochlan'a, mümkün olduğunda hayatın sevinçlerine el konması gerektiğini hatırlatırken, Lochlan – hem kız kardeşi hem de Frank tekrarları – soruyor: “Ama ya bu hayat sadece daha iyi insanlar olup olmadığımızı görmek için bir test ise?” Başka yerlerde Chloe Chelsea, Lochlan gibi deneyimsiz gençler için bir zayıflığa sahip olduğuna güveniyor çünkü dediği gibi: “Seni çıplak gördüklerinde sallıyorlar ve küçük kalplerinin göğsünde nasıl attığını görebilirsiniz.”

Beyaz, bu bölümdeki tüm parti sahnelerini filme almak için çok öznel olarak yaklaşıyor. Aydınlatma daha hafif, müzik emisyonları, diyalog içeri ve dışarı kaybolur ve ekran kahkaha ve çıplak cilt resimleriyle doludur. Karakterler gibi biz de tutkuya alınırız.